Brutale rover rukt halsketting van chauffeuse schoolbus weg

6
Politie gearriveerd op locatie

Een 56-jarige chauffeuse van een schoolbus in Suriname kreeg woensdagmiddag de schrik van haar leven, toen een brutale rover haar uit het niets overviel. Dit gebeurde omstreeks 12.20u, iets voordat de school uit was, aan de Amsoistraat.

De vrouw zat achter het stuur rustig te wachten op de schoolkinderen. Plotseling liep er een man langs het voertuig, die via het open raam de halsketting van de vrouw wegrukte.

Met medeneming van de buit sprong hij iets verder snel achterop bij een andere man op een gereedstaande bromfiets, waarna ze wegreden.

Het slachtoffer liep geen letsel op, maar was erg geschrokken door de plotselinge en gewelddadige handeling. De politie van Munder heeft de aangifte terzake opgenomen en onderzoekt de zaak.

6 REACTIES

  1. Waarom wordt hier niets tegen gedaan? Poot eraf hakken. Bij de vorige was dit veel minder
    gemodereerd

  2. daarom moet je altijd met gesloten ramen en deuren rijden. Deze beesten rovers zijn genadeloos. Hopelijk pakt de politie ze heel snel…fong den mars!
    gemodereerd

  3. Dus dat, de leden van de Nationale Dieven Partij hebben geen werk meer na de verkiezing, dus kiezen zij maar om te gaan roven. Koop dus gewoon een wapen en knal deze rovers zonder pardon neer en laat ze gewoon achter aan de aasgieren. Punt.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.