Derde verdachte Maystraat aangehouden: schotwonden aan lichaam aangetroffen

5

Clerence W. (40) is dinsdagavond door het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) in Suriname aangehouden en overgedragen aan Kapitale Delicten (KD). De man werd door de Surinaamse politie gezocht in verband met de geruchtmakende zaak aan de Maystraat, waarbij twee inbrekers zijn doodgeschoten.

Alhoewel de verdachte enige betrokkenheid bij de poging tot inbraak ontkent spreken de op zijn lichaam aangetroffen verwondingen boekdelen. Op grond van bekomen informatie dat hij schotverwondingen had opgelopen en naar het binnenland was gevlucht kon hij het tegendeel niet weerleggen.

De sterke arm van de wet trof inderdaad verwondingen aan op zijn lichaam. Hij kon daarop geen gepast antwoord geven.

Clerence en vier anderen drongen op zaterdag 22 januari een woning aan de Maystraat binnen, maar werden verrast door de bewoner die gericht op hen schoot. De 40-jarige Fabian Hardy meer bekend als ‘Tiko’ overleed ter plaatse. De 28-jarige Ismaël Thijn werd kort daarna door zijn zus dood binnengebracht op de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Op dezelfde avond na de inbraak was Vanuël T. (31), broer van Ismaël, klemgereden en aangehouden door RBTP. Joël T. (35) werd op dinsdag 25 januari eveneens door RBTP aangehouden en overgedragen aan KD. In het belang van het onderzoek zijn de verdachten in verzekering gesteld. 

5 REACTIES

 1. De schutter verdient echt een beloning. Hij heeft echt zeer goed werk gedaan. Jammer dat deze rover het heeft overleeft want hij gaat straks weer roven als hij vrij is.

  Zoals ik als eerder zei, er moet een fonds komen voor schutters die rovers legaal doodschieten. De Surinaamse ondernemers en toeristenbond o.i.d. kunnen dit makkelijk betalen. Mocht die fonds komen dan zal ik ook geld erin storten. Elke dode rover E500 euro beloning aan de schutter, ongeacht burger of politie. Deze schutter had nu dus eigenlijk een beloning van E1000 euro kunnen krijgen wat mij betreft.
  gemodereerd

 2. Zulke ratten moeten ze gelijk afmaken. Kost de gemeenschap teveel. Er is geen vooruitgang te halen met zulke soort. Ongedierte moet je goed bestrijden.
  gemodereerd

 3. @ Slacht offer v roofoverval

  Erger nog, ik wil zelfs als premie jager gaan; met nog mindere vergoeding.
  Maar dan met de toestemming van d Su overheid.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.