39-jarige man overleden op dokterspoli

5
brandende kaars RIP

Een 39-jarige man is maandag in de vooravond overleden op een dokterspoli in Paramaribo.

Het latere slachtoffer meldde zich aan bij de poli met pijn op de borst. Na bijkans vijf minuten ademde hij zwaar en zeeg neer.

De arts ontdekte dat de patiënt, D.S., geen polsslag meer had en stelde de dood vast. Uit medisch onderzoek blijkt dat het slachtoffer ten gevolge van een hartinfarct is overleden.

De politie werd op de hoogte gesteld van het geval. Het lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

5 REACTIES

 1. Dus hij komt op de poli en jullie laten hem aan hart stilstand doodgaan??
  Dus niemand doet iets om hem te pompen of creanimeren???
  Hoe zijn deze artsen ooit geslaagd?? Spieken????
  Jullie mogen nr het buitenland kijken. Daar ga je niet zo simpel dood. Heel triest
  gemodereerd

 2. Waarom is de arts niet gestart met reanimeren????? En er wordt altijd eerst op de politie gewacht die dan een beslissing moet nemen of er een ambu moet komen of niet !!!. Schandalig !!
  gemodereerd

 3. Allereerst de vragen:
  – waarom niet gelijk de arts erbij halen toen de man zich melde met pijn op de borst. Iedere dumb ass weet dat dit een opkomende hartprobleem is.
  – hebben de assistenten ooit een cursus EHBO gedaan en specifiek eerste hulp en reanimatie. Ik denk dat de meeste dames en heren achter de balie nieteens weten hoe je mond op mond beademing moet toepassen

  Aan de arts wil ik meegeven:
  Zelfs een dierenarts probeert een dier te redden van een zekere dood terwijl jij als arts, volgens bericht indien dit waar is, niet eens de handen uit de mouwen strekt om moeite te doen om een mensenleven te redden
  gemodereerd

 4. Is er gekeken of de man is gevaccineerd, want heel veel sporters hebben last van hartkwalen de laatste periodes. Opvallend dat eerder nooit zoveel sporters in zo een korte tijd lijden aan hartcomplicaties.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.