woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuurder knalt tegen voorrijder en eindigt in goot

Bestuurder knalt tegen voorrijder en eindigt in goot

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij een verkeersongeval vanmiddag aan de Helena Christinaweg in Suriname, is een voertuig op z’n zij in de goot geëindigd. De bestuurder knalde even daarvoor tegen zijn voorrijder.

Een Toyota Harrier reed rond 17.00u over bovengenoemde weg gaande richting Magentakanaalweg. Ter hoogte van pandnummer 351 kwam de bestuurder in botsing met zijn voorrijder, waarna de veroorzaker een hulpmast van Telesur kapot reed en in de goot op z’n zij tot stilstand kwam.

De voorrijder, de bestuurder van een Noah taxi busje, stopte iets verder en keerde daarna naar de plek waar de Harrier was gecrasht. Vernomen wordt dat er daarbij een ruzie is ontstaan. De politie van Santo Boma kwam ter plaatse na de melding.

Twee personen die in het busje zaten, een vrouw en een minderjarige jongen, werden per ambulance afgevoerd. Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig weg te slepen. De bestuurder van de Harrier heeft zich later bij de politie van Santo Boma gemeld, die de zaak in onderzoek heeft.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. De redenen om een botsing te veroorzaken, met name in Suriname zijn o.a.: alcohol, drugs, te hard rijden, haast, geen voorrang verlenen, onoplettendheid, naar mooie vrouwen en/of mannen kijken tijdens het rijden en niet vergeten: appen achter het stuur.


  gemodereerd
 2. @ K v H Christina

  Je bent 1 belangrijkste ding vergeten, te dom om te rijden !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. De bestuurder van de Harrier reed, zoals ze vaker dien in suriname, helemaal in zn voorrijders go! . Als iemand pal achter ne rijdt, trap ik ook op mn remmen. Gelul….je moet afstand houden


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES