Agressieve zoon (22) bedreigt moeder om snoepjes

14
man schreeuwt
Beeld ter illustratie- Photo by Ketut Subiyanto

De 22-jarige Shawn V., is maandag door de politie van Uitvlugt aangehouden en in verzekering gesteld. Hij zou zijn eigen moeder hebben bedreigd met brandstichting van haar woning en vernieling van haar auto.

De aanleiding hiervoor is dat de jongeman vond dat zijn jongere zus snoepjes had weggenomen en dat niemand naar hem luisterde toen hij dit meldde. De moeder gaf aan dat haar dochter toestemming daarvoor had en dat Shawn zich absoluut niet druk hoefde te maken.

Hij ging echter vreselijk tekeer en deed daarbij de uitlatingen het huis van zijn moeder in brand te zullen steken en haar voertuig te vernielen. De moeder nam de bedreigen van haar agressieve zoon serieus en stapte naar de politie. 

Shawn was bijkans drie jaren terug ook al aangehouden wegens bedreiging. Hij had toen zijn moeder met een mes bedreigd. Vanwege het agressieve gedrag van de 22-jarige is er een aparte ruimte in het ouderlijk huis voor hem bijgebouwd.

Hangende het onderzoek blijft de agressieve jongeman in arrest. 

14 REACTIES

 1. Hij is zeker vaderloos opgegroeid en heeft nog nooit een fong-fong met een balletta gehad.
  gemodereerd

 2. Sluit die idioot een paar jaren op. Je eigen moeder bedreigen, nou in de gevangenis zullen de criminelen te temmen.
  gemodereerd

 3. Snoepjes, ik dacht dat een vuilnisbak wel het dieptepunt was, maar snoepjes? Of is dit een eufemisme voor iets anders.
  gemodereerd

 4. Slechts 22 jaar en dan al je leven verkloot…
  Zelfs nog een aparte ruimte voor deze agressieve idioot.

  Tja, dan zit er nog maar 1 ding op…
  Stop die idioot in een oud olievat met wat beton en dan langzaam laten afzinken in de Surinaame Rivier, niemand die hem zal missen en de vissen hebben feest.
  Dit gespuis is niks, was niks en wordt ook nooit meer wat.
  gemodereerd

 5. +Shawn was bijkans drie jaren terug ook al aangehouden wegens bedreiging. Vanwege het agressieve gedrag van de 22-jarige is er een aparte ruimte in het ouderlijk huis voor hem bijgebouwd+

  Fout op fout op fout. Pot ju raas na doro, omen langa. i ne law. Ik bepaal in mijn huis wie, wat en hoeveel ik geef.

  En men zich maar afvragen, waarom Surinaamse mannen zijn, zoals ze zijn. Ze worden te lang als baby’s behandeld, en den lobi plei basi in oso san ano foe deng. Belachelijk volk
  gemodereerd

 6. Aparte ruimte?? Hij gebruikt vast en zeker drugs.
  Een mes vr mij trekken?? Politie zou mij opsluiten, hij was in IC belandt.
  Kinderen moeten weten vanaf ze 1 jr zijn, sla niet. Je krijgt het harder terug. Op je 18 de weet je dat nog.
  gemodereerd

 7. Ai na miii, jouw opmerking is belachelijk. Niet omdat één Surinaamse man afwijkend gedrag vertoont, mag je alle Surinaamse mannen over een kam scheren. Het zou wat moois zijn als we alle Nederlandse mannen over een kam gaan scheren omdat ene M. Overmars een ‘lo mars’ berichten naar zijn vrouwelijke medewerkers toegestuurd heeft.
  gemodereerd

 8. Waarom is hij agressief!
  Mensen doen dingen niet zomaar. Hij geeft duidelijk aan dat niemand naar hem luistert.
  Waarom niet.

  Iedereen wordt maar gedumpt in de gevangenis, zonder enig psychiatrisch onderzoek.
  gemodereerd

 9. @henkes
  tis anders wel schering en inslag met dit soort berichten in de surinaamse media
  dus het zijn echt geen enkelingen zoals jij wil beweren.

  en je vergelijking gaat ook al mank aangaande positie, wat heel veel veroorzaakt bij zowel man of vrouw
  gemodereerd

 10. @Henkes, mi mag. En ju mag kar den tata pedo fa joe wani, I mag.

  Dat gezegd hebbende: ik heb niets te maken met mannen die in een goed draaiende sociale economisch systeem geboren zijn en er zijn opgegroeid. Op hun 18e worden ze gestimuleerd om op hun eigen te gaan wonen, leren dus vroeg budgetteren, wat niet altijd goed gaat, maar anyways, ze leren vroeg zelf sufficiënt te zijn en te overleven. Ook een uitkering aanvragen kost enige inspanning en gaat niet over een leien dak.

  Suriname: gevangenis bewaker, man 50+ GOEDE BAAN, GOEDE VERDIENSTE, SLAAPT THUIS OP EEN MATRAS BIJ ZN MAMA. Niet eens wan bedi a man e bai. Ach, pension lai.

  Ook in Suriname, kill: 3 kids, 28 jaar, dag arbeider, woont thuis bij schoonmoeder, met 3 kids, 4e onderweg en vriendin, diens zus met haar loser en hun 3 kids. Dit in een huis met 3 slaapkamers, ieder kamer heeft z’n eigen rol wc papier, als bezoeker moet je met je eigen tissue nd wc gaan, noso jo faja. WC POT (no joke) MET EEN BARST VAN ZO HEB JE ME NIET. Te mi tak barst, dan ef i trap a wc pot valt er 1 deel naar links en de andere naar rechts.

  Werkte op JAP luchthaven: woont in huis van oom, vindt vrouw, krijgt kids met vrouw, blijft apart wonen, maar betaald de nodige kosten voor moeder en kids. MW GAAT VREEMD MET haar BUURMAN, san e pot eng wel in wan oso. Baby daddy begint 🐜 🐜 poeder te verschepen, gaat de bak in, @Henkes en je raad direct waar die gaat wonen na detentie, toch!!!? Ik help je: NIET IN ZN EIGEN HUIS, die hij had kunnen hebben als hij ZN 🐜 🐜 poeder geld goed had besteed. Dat doen de dommies zelden.

  Ik heb voorbeelden zat, no mek mi som alamala op jere. De meeste Surinaamse ouders in Suriname leren hun kids te hosselen, en om zelf sufficiënt te zijn, BY all means necessary. Niet om zelfstandig, vooruitdenkend, en vooruitstrevend te zijn. These are facts.
  gemodereerd

 11. nou mensen en vooral jongeren doen dingen wel zo maar , als een ex lijder van het land de jeugd oproept met grijpt de wapens en maak chaos en verdrijf de regering Santokhi , dan zijn die jongeren in staat om het bevel van de opper baas uit te voeren , zie al die jeugd die rooft , steelt , bedreigt met wapens en ook binnen de familie doen ze de gekste dingen , dit soort rotzooi hebben we te danken aan de verdorven partij , jullie weten toch welke , die partij met die gek
  gemodereerd

 12. Luisteren naar die jongen omdat ik gelijkenissen zie met de ene die zijn stiefvader heeft omgebracht.

  Een 22-jarige start geen ruzie om snoepjes, eigenlijk is hij doodeerlijk want zusje heeft de snoepjes gejat en moeder vind het prima(mogelijk autisme, superslim).
  Of moeder heeft een andere man en haar eigen bloed gedumpt in een hokje op het erf. Dat doe je niet!
  Eigen bloed eerst, leer dat nou eens een keer.

  Verder klopt het dat ook veel jongeren zijn ontspoord, met name de revo kleinkids.
  De wet van oorzaak en gevolg:
  If you do drugs, it will haunt you and your family down.
  Sommige zijn én dealer én gebruiker. Plus worden al die drugsverslaafden uit ned gedumpt in suri. De cirkel is rond.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.