2 coronadoden en 358 nieuwe besmettingen

3
Beeld COVID-19 Journaal Suriname

In Suriname zijn maandag 7 februari weer 2 coronadoden genoteerd. Het totaal aantal coronadoden is hierdoor gestegen naar 1.285. Dat blijkt maandagavond uit de update van de COVID-19 website van de Surinaamse regering.

De afgelopen 24 uur zijn ook 358 personen positief getest op het coronavirus. Dit kwam naar voren na 882 keer testen. Dat betekent een besmettingspercentage van 40,6%.

Het aantal mensen in de ziekenhuizen en Intensive Care Units is nagenoeg gelijk gebleven.

Maandag werd ook bekend dat Suriname vanaf 8 februari 2022 door Nederland niet meer aangemerkt als hoogrisicogebied maar als een zeerhoogrisicogebied. Vanaf dinsdag 8 februari geldt daarom een quarantaineplicht voor niet-geboosterde reizigers die terugkeren uit Suriname.

De cijfers van maandag 7 februari 2022:

3 REACTIES

 1. De helft is ongevaccineerd, slachtoffers zijn voorspelbaar.

  Prima en terechte eis van Nederland. Wie niet boostert mag ook niet reizen binnen de EU.
  Wat komen de suri’s doen, je mag nergens binnen zonder QR code.

  Deze eis geldt overigens voor 12 landen.
  gemodereerd

 2. Esmerald , klopt maar met booster wordt je ook genaaid , we maken hier mee in Suriname dat ongevaccineerden ook overal terecht kunnen , dus de prikken die wij gehad hebben zegt hen niets , maar de overheid moet wel duidelijk zijn of de coronadoden ( wie te betreuren zijn ) wel of niet gevaccineerd waren en dat geven ze niet prijs , we hoorden dat in Nederland dat ook niet verteld wordt , dus wij gevaccineerde worden ook hier voor de gek gehouden.
  gemodereerd

 3. Ondanks mijn boosterprik blijf ik voorzichtig, je weet maar nooit wat er allemaal rondzweeft in de lucht, waar er veel mensen zijn in het openbaar. Het is een heftige griep en besmettelijk, voorkomen is beter dan genezen, ik ga zo de deur uit naar de fysiotherapeut , mondkap op.. Voorkomen is beter dan genezen!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.