11-jarige leerling valt flauw aan de Jaggernath Lachmonstraat

4
Spoedeisende Hulp AZ dicht voor grondige schoonmaak om coronavirus

Een 11-jarige scholier viel maandagmiddag na school flauw aan de Jaggernath Lachmonstraat in Suriname. Hij moest met een ambulance vervoerd worden naar de Spoedeisende Hulp (SEH).

Volgens verklaring van één van de leerkrachten was de scholier T.K. woedend om iets. De jongen zat de hele dag boos in de klas en in dezelfde bui verliet hij de school. 

Kort daarna viel hij bewusteloos op straat. De politie van Flora, die na de melding ter plaatse verscheen, schakelde een ambulance in. Intussen arriveerde ook de moeder van de scholier ter plaatse.

Het slachtoffer werd afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het is vooralsnog niet bekend waardoor het slachtoffer bewusteloos raakte.

4 REACTIES

 1. Een kind dat boos is op school. Heeft niemand zich afgevraagd wat er met het kind is?? Heeft het kind wel gegeten???
  Erg triest.
  Juf hft haar eigen zorgen.
  gemodereerd

 2. Bij zulke gevallen moeten de school leiding bij springen om dr achter te komen waaarom leerlingen zulke gedragingen vertonen om preventief actie te ondernemen zodat het niet fataal loopof geëscaleerd .DEZE ONDERDEEL BEHOORT TOT EEN V/D TAKEN TIJDENS HUN OPLEIDING.📚✍📚💼📁👨‍🎓👩‍🎓
  ONDERWIJSINSTELLINGEN / LEERKRACHTEN/ DOCENTEN BEGELEIDERS 🤷‍♂️🤷‍♀️🗣🗣🇸🇷 vroeger was was sociale controle heel goed goed geregeld en georganiseerd in Suriname.
  DISCIPLINE/ RESPECT/ BEHULPZAAMHEID.
  …🇸🇷 🤷‍♀️🤷‍♂️
  gemodereerd

 3. Pedagogische achtergrond van de Meester en of Juf schiet te kort, maar deze 2
  hebben meer te doen dan alleen aandacht schenken aan T.K. Misschien als hij ouder zou zijn, had hij een paar neergestoken of iets ander gedaan, voor hij weg liep.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.