Wapen en drugs in auto ondernemer aangetroffen na verkeersongeval

10
Ondernemer tijdens onderzoek aanrijding aangehouden
Beelden uit filmpje Mnr Yearwood

De ondernemer D. FH. werd vanmorgen tijdens een onderzoek van een verkeersongeval, waar hij betrokken was, aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

De politie van Centrum ging na de melding van de aanrijding op de kruising van de Waterkant en Keizerstraat in Suriname, ter plaatse voor onderzoek. Tijdens het onderzoek constateerde de sterke arm van de wet dat de ondernemer vreemd gedrag vertoonde.

Er werd een algehele controle in zijn voertuig verricht, waarbij de politie op een illegaal vuistvuurwapen en drugs stuitte. De ondernemer werd terstond aangehouden ter voorgeleiding bij een hulpofficier.

Zijn voertuig werd door een sleepwagen weggesleept. De politie heeft de zaak in verder onderzoek.

Van het verkeersongeval verschenen deze beelden online:

10 REACTIES

 1. @lastig…hahahahaha precies wat ik dacht want deze duivels pleit ze altijd vrij omdat ze zg kostwinner zijn. Wanneer ze bezig zijn met hun rotzooi denken ze niet aan hun gezin
  gemodereerd

 2. Ach.. een tjoekoe betalen zodra hij weer bij zinnen is, en we horen er nooit meer iets van.

  That’s all folks
  gemodereerd

 3. Is het zo vreemd dat het een persoon van Aziatische afkomst is? De eersten snoven en rookten altijd al in vereniging hun geestverruimende spullen terwijl ze zwaar gokten en vergokten. Maar door de eeuwen heen zijn ze de beste handelaren gebleken. En ja in Suriname is het besturen van een voertuig gevaarlijk voor de bestuurder inzittenden en de omgeving.
  gemodereerd

 4. Dat hij een wapen bij zich had keur ik goed, wat de drugs betreft is naar mijn inziens
  ook niet erg als het voor eigen gebruikt is. Chinezen hebben eeuwen lang opium gebruikt, dan sang dan. Omoe snoifi yu poeiri brada, en nak wan djonkoe toe !!!!

  bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. J,Zwartmans meneer Jacko.

  Hey zal dan toevallig eem van jou lobi wangs zijn die op de berm tegen een van de pilaren stond wachtende om over te steken.
  Trieste zaak Jacko.
  gemodereerd

 6. Hij is surinamer nederlander en de politie mag niet zomaar een film van hem maken! als zn drugs voor eigen gebruik is moet hij dat zeggen en de politie moet weten als zn wapen legaal was maar in suriname koop je de politie zo om .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.