Auto ondersteboven bij inrit na eenzijdig ongeval Leiding 10A

3

Bij een eenzijdig verkeersongeval zondagavond te Leiding 10A in Suriname, is een voertuig over de kop geslagen. De bestuurder kwam daarbij met de schrik vrij.

Het voertuig reed rond 19.15u, vermoedelijk met zeer hoge snelheid, over Leiding 10A komende vanuit de Commissaris Weythingweg gaande richting Sophia’s Lustweg.

Door nog onbekende oorzaak kwam de auto tegen een hulpmast van het Surinaamse telecommunicatiebedrijf Telesur terecht, sloeg vervolgens over de kop en kwam ondersteboven in een inrit tot stilstand.

De politie van Leiding 9A was ter plaatse voor onderzoek. Er werd een sleepwagen ingeschakeld om het voertuig weg te slepen.

3 REACTIES

  1. Beste famiri, volgens mij wonen heel veel “maxis verkeerdstappers” in Suriname. Als je aan de snelheid houdt en je rijstijl aanpast aan de omstandigheden, dan is de kans op een koprol minimaal. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, die door medische redenen de controle verliezen.

    Wat ook bekend is dat velen hun rijbewijs in Sur. kunnen kopen na de betaling van een Tjoekoe. De welbekende en beruchte Surinaamse ondro tafra gerecht.
    gemodereerd

  2. Je moet wel erg hard rijden om op de kop te belanden. Dan den pasi foe Sranan no mek gi foeroe wagi anga foe race
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.