700.000 SRD en 12.000 USD buitgemaakt bij overval op Circle T Chicks NV

13
Politie gearriveerd op locatie

Drie rovers hebben maandagochtend een gewapende overval gepleegd bij Circle T Chicks NV aan de Industrieweg Noord in Suriname. De beheerder werd plotseling op het terrein aangevallen door het trio.

Één van de mannen was gewapend met een vuurwapen en een andere met een koevoet. Het slachtoffer werd onder bedreiging van de wapens gekneveld achtergelaten, waarna de daders overgingen tot plunderen van het bedrijf.

Uit de kantoorruimte maakten zij een geldbedrag groot SRD 700.000,- en USD 12.000 buit. Het geld was in een kast bewaard, zou de beheerder hebben verklaard.

Na de daad verlieten de rovers de plaats te voet. De politie van Nieuwe Haven was na de melding ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. Het onderzoek duurt voort. 

13 REACTIES

 1. Het is schering en inslag in Roversland Surbabwe!
  De vraag is, of het tij nog gekeerd kan worden. Blijkbaar hebben beleidsmakers en volksvertegenwoordigers het te druk met het brengen van hun schaapjes op het droge. Het heeft er alle schijn van dat de toegenomen criminaliteit voor hun een ver van m´n bed show is.
  Er is geen hond meer die durft te investeren in Suriname. De euries van de diasporagemeenschap zullen dus ook wegblijven.
  Sarie torie….a kondre porie foe troe!
  gemodereerd

 2. Zet het geld voortaan bij de voordeur, dan hoeven ze het alleen maar op te pakken. Geen geweld, geen wapens nodig.
  gemodereerd

 3. Daarom zie je alle Gambio eigenaren ook gewapend rondlopen mrt Glocks en 5 shooters. Chinese ondernemers beginnen zich Godzijdank ook te bewapenen. Mocht het zo zijn dan moeten ze de wapens ook gebruiken.
  gemodereerd

 4. Velen begrijpen niet waarom vele ondernemers het geld thuis houdt omdat als je deze op de bank stort en een keer in een hoge nood zit en een hoog bedrag wilt opnemen de bank je doodleuk zegt dat je maar 5000srd per maand mag opnemen!! Je kan niet eens je eigen geld behoorlijk opnemen!!! Laten ze daaraan werken dan ga je zien hoe weinig geld men in huis zal houden! Tenzij het zwart geld is, ja dan is het een ander verhaal!
  gemodereerd

 5. Zolang Suriname geen strengere straffen invoert voor criminaliteit drugs en corruptie zal het zich nooit ontwikkelen. 5 of 8 jaar voor het stelen van een paar miljoen of voor een roofoverval is een lachertje. Het motiveert alleen maar om te stelen. Er zullen nu ongetwijfeld nu rovers en politici zijn die het stelen het risico waard vinden.

  Een ding is zeker zo. Suriname zal nooit vooruitkomen. Politici gaan nu azen op de vele miljoenen die te stelen is in de olie sector.

  Singapore, China, Maleisie, Dubai hebben zich ontwikkeld dankzij een zeer strenge strafbeleid. Op corruptie en roof moet minimaal 20 of 30 jaar straf en evt. de doodstraf.
  gemodereerd

 6. Deze soort M** moet je eigenlijk aan hun benen schieten. En dan op de
  weg leggen en met een Leopard Tank eroverheen rijden! En wel een paar keer
  dan weet je precies dat ze vermorzeld zijn!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. eigen schuld ondernemer , nooit gehoord van geld transport , of via de bank giraal overmaking, dus geen medelijden met die ondernemer , en een Leopard Tank hier in Suriname?? , maar het zou een oplossing zijn om die mam met zijn familie op leonsberg met een schot van die berg te verwijderen
  gemodereerd

 8. mvr : marcia👍 heeft een duidelijk punt aangekaart / aangehaald.
  de overheid moeten alle burgers de mogelijkheid bieden om hun geld any time op te nemen ” is een preventieve maatregel die de criminaliteit/ rovers ontmoedigen om toe te slaan .
  ook moet alle burgers verplicht zijn een bank rekening hebben ” werkgevers moeten de salarissen via de bank uitbetalen zodat je niet met veel cash op zak heeft & pin betalen bij alle winkels / instanties/ horeca toegankelijk moet zijn.
  in nederland & europa/ us zelf op de nerderlandse antillen bestaat de mogelijkheden waarom suriname niet 🤷‍♂️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♂️ wij staan achter in de rij wat onwikkeling betref ( wij leven in een andere tijdperk) tijd van oma en opa is allang voorbij 👀🌐🌍🌍🌍👀👂🏾🔭⌨🖱.de politie en veiligheidsdiensten moet professioneler de werkzaamheden aanpakken ” de overheid moeten werk gelegenheid creëren zodat de criminaliteit minder wordt☝️solution 🇸🇷 de diaspora en andere landen / investeerders kijken 👀👀 en luisteren👂🏾👂🏾 mee 🇸🇷
  gemodereerd

 9. Medelijden? Medelijden met het soort ondernemers die het bos illegaal leeg kappen, hout met inhoud exporteren, en nochtans alleen eten? Ondernemers met nu dikke huizen, die vroeger met een karretje geld en wat te eten kwam zoeken +met een haveloze dronken vader+ bij me moeder, die altijd wat voor ze klaar had staan (andersom, NOOIT!)?? Ondernemers die goedkope troep inkopen en het rete duur weder verkopen, in valuta die 3kwart vd bevolking niet heeft. Ondernemers die werknemers hebben DIE NOOIT EEN AFSPIEGELING ZIJN VD SAMENLEVING. Ondernemers die de steeds groter wordende rassen scheiding graag in stand houden, maar uit eindelijk id jungle en in de watermolenstraat betalen voor aangeboden diensten? Bob Marley said, ‘you must’ve done something wrong’. Karma komt nooit zomaar op bezoek.

  En dit allemaal sinds de sheriff ad macht is.

  Het zou lachwekkend zijn, als het niet zo triest was.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.