Vrouw (21) steekt dame uit groep waarmee ze aan het chillen was

6
Politie en ambulance in Suriname

In Suriname is de 21-jarige Garlenna K. zaterdag door de politie van Geyersvlijt in verzekering gesteld wegens een steekpartij. Een groep dames, onder wie de verdachte en het slachtoffer, waren vrijdagavond bezig te chillen bij een club in Paramaribo Noord.

Tussen de twee dames was er sprake van een oude vete. Het slachtoffer wilde op een gegeven moment naar huis, echter vond Garlenna dat zij nog niet ready was om de plaats te verlaten. Het latere slachtoffer liet vervolgens de groep achter en liep weg, zonder te melden.

Toen de groep de afwezigheid van de aangeefster merkte verlieten de dames de plaats en starten een zoekactie. Aan de Anamoestraat kwam de groep het slachtoffer tegen, waarbij er een woordenwisseling ontstond, die escaleerde.

Garlenna bewapende zich met een mes en stak het slachtoffer daarmee tot twee keren toe. Zij raakte gewond aan haar dijbeen en bovenarm.

Door tussenkomst van de politie werd een ambulance ingeschakeld die het slachtoffer naar de Spoedeisende Hulp afvoerde. De verdachte werd ter plaatse door de politie gearresteerd. Zij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

6 REACTIES

 1. Gooi haar op SB bij de mannen afdeling, dan krijgt zij steken genoeg terug!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. je wil naar huis, je gaat naar huis… en dan wordt je door een idioot gestoken omdat je naar huis gaat?
  die 21-jarige een paar goede klappen geven om mee te beginnen
  gemodereerd

 3. Deze 21-jarige Garlenna K. is een steekgrage agressieve drol.

  Ik hoop dat de rechter haar een lesje leert voor poging tot moord.
  Dag juffie met je strafblad, je mag de plee daar gaan schoonmaken in SANTO B.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.