Ondernemer beschoten bij roofoverval; schiet terug op overvallers

3
Ondernemer beschoten bij overval; schiet terug op overvallers 
De gewond geraakte ondernemer werd met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd.

Bij een gewapende overval, zaterdagmiddag op Filong Trading Center NV aan de Van ’t Hogerhuystraat in Suriname, is een Chinese ondernemer door de rovers beschoten en gewond geraakt. Er zou daarna terug zijn geschoten op de overvallers.

De bromfietsenzaak in Paramaribo werd rond 17.15u overvallen door twee criminelen, waarvan één gewapend was met een vuurwapen. De daders maakten bijkans 40.000 SRD en andere persoonlijke goederen buit.

Wat er zich heeft afgespeeld is nog onduidelijk, maar een van de ondernemers heeft tijdens de roofoverval schotwonden opgelopen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er ook terug geschoten zou zijn op de overvallers. De Surinaamse politie heeft een vuistvuurwapen in beslag genomen.

De gewond geraakte ondernemer (39) werd met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd (foto). Van de daders ontbreken nog elk spoor. Het is ook niet bekend of zij geraakt zijn.

De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek.

3 REACTIES

 1. Ik heb sympathie vd zeer slechte economische status in het land, en het gebrek aan begeleiding, sociale steun etc, en de niet aangeleerde en ontbrekende normen en waarden vd nieuwe jeugd en de jong volwassenen in Suritje.

  Ongelijke kansen, voortrekkerij, en omkoping is de basis die men van jongs af aan leert in Sranan, geen kans dus dan zelf creëren en pakken is een logisch gevolg. Het volk dom houden (weinig werkgelegenheid, onderwijs laat veel te wensen over), en meer van dit soort losbandige burgers creëren, is wat de family and friends rijk houd ad top.

  Al 46+ jaren
  gemodereerd

 2. @ WAT

  Hoop ik ook, ze moeten alle rovers ”vogel vrij verklaren” en voor de zekerheid
  ook alle pedo’s.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.