Meisje (15) doet aangifte tegen oom na onzedelijk betasten

5

Een 15-jarig meisje in Suriname, heeft bij de politie van De Nieuwe Grond aangifte tegen haar oom gedaan, terzake feitelijke aanranding en poging tot verkrachting.

Vrijdagmiddag begaf de oom zich thuis bij het slachtoffer om wat goederen af te halen. Op dat moment was de tiener alleen thuis. De oom maakte misbruik van de gelegenheid; hij betaste het meisje onzedelijk en probeerde gemeenschap met haar te hebben.

Het slachtoffer stribbelde tegen en riep om hulp, waarna de verdachte de plaats meteen verliet. Het slachtoffer werd angstig en belde haar ouders op. Zonder te aarzelen brachten de ouders hun dochter naar de politie voor het doen van aangifte.

De politie van De Nieuwe Grond heeft de zaak intussen overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de Surinaamse politie.   

5 REACTIES

 1. Heeft haar ouders geen hooivork in huis ????? ”Wat jammer”
  anders kon ze dat in zijn kruis zo hard mogelijk duwen !!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Wat een laffe hond zeg. Gauw de benen nemen .. ik zou als politie zijn gezin ook ondervragen of hij ook niet aan zijn kinderen zit.
  gemodereerd

 3. Het is een tekort aan respect voor vrouwen als gevolg van cultuur en van een verkeerde opvoeding. Vrouwen worden allen maar gezien als wezens, die er zijn om aan de geile behoeftes van mannen te voldoen.
  gemodereerd

 4. Komt vnl door de films, tv-series en Internet.
  Op Internet is 70% van het aanbod prorno!!!
  Als je geen goeie ad blocker hebt poppen de halfblote dames steeds op. De regeringen en de Internet Associatie doen er niks tegen. Ze leggen de verantwoordelijkheid bij de Internet abonnee.
  gemodereerd

 5. weer zo’n smerige viespeuk , hij zit met zijn tengels aan zijn 15 jarige nichtje , flink onder zijn ballen trappen , dan nog een keer en hij wordt stil
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.