Jeugdigen gewapend met scherpe voorwerpen beroven en steken man neer

8
Politie in Suriname

De 22-jarige Z.B. is vrijdagavond omstreeks 21.30u aangevallen door een groep jeugdigen voor een internetbedrijf aan de Belemstraat in Suriname.

In gesprek met Waterkant. Net zegt de schoonbroer Paul dat hij samen met zijn zwager voor het bedrijf bier zat te nuttigen. Paul begaf zich op een gegeven moment in de zaak toen de jongens de 22-jarige aanvielen.

Zij brachten hem met een scherp voorwerp een steek in zijn rug toe. Behalve de steekverwonding liep het slachtoffer ook nog een kapwond aan zijn been. De daders zijn ervandoor met een geldbedrag van SRD 1000,-.

Volgens Paul is zijn zwager op de plaats delict aan zijn lot overgelaten. De politie van Munder is belast met het onderzoek.

UPDATE: De recherche van Paramaribo heeft intussen de verdachten Sachien K.(22), Darillio S. (21) Omarion L. (17) en Donique M(15) in de kraag gevat. De twee laatste zijn scholieren. Het Openbaar Ministerie belist over hun lot. 

 

8 REACTIES

 1. Dit lezend ontneemt het je alle zin, indien je dit hebt, om af te reizen naar Suriname.
  Tegenwoordig zijn het ook de jeugdigen dit overvallen plegen.
  Straks zou je weleens kunnen lezen dat ook kleuters leeftijdgenoten beroven­čśľ­čśľ­čśľ
  gemodereerd

 2. Sluit hun mars voor lange tijd op.
  Ze zullen weer Nibte vragen ze te verdedigen want die is de Surinaamse advocaat van de duivels.
  gemodereerd

 3. Hebben ze in Su dierentuin geen wilde honden of hyena,s ?? Deze beesten lusten wel ook vlees van andere dier soorten. Ik zou zeggen in stukken hakken, en aan deze beesten voeren. Deze jeugdige M@ ** gelijk uitroeien , naarmate ze ouder worden
  worden ze erger, dus gelijk met de grond gelijk maken. ”jong geleerd oud gedaan”
  Wat zegt U, Opa Dooley ???? Het enigste wat hier kan helpen is, een kogel van
  een geweer tussen hun ogen plaatsen en de trekker overhalen. Probleem voor een
  ieder opgelost, en voorgoed ook !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Jacko , volkomen met jou eens , de wilde dieren hebben het al moeilijk in deze tijd , en de ouders de volgende dag want die zullen wel geen haar beter zijn .
  gemodereerd

 5. Het wordt steeds gevaarlijker met die 2 hier wtk! Ze zouden zelf minderjarige kinderen willen afschieten. Ik zei toch dat we met enge zieke mensen te maken hadden die zelfs in staat zijn kinderen af te maken voor hun eigen goed gevoel. Als er een gesticht was voor mensen op internet zouden WATje en Jacko direct worden geselecteerd. Wat een mafkezen..
  gemodereerd

 6. Hmm..het ziet er naar uit dat sommigen zijn vergeten waar ze vandaan komen, en dat op die plek groot gebracht worden met een gouden lepel, meer niet dan wel voorkomt, but anyways.

  Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend te weten hoe men dient te navigeren ih leven. Als je uit een gezin komt die al eeuwen alleen heeft keren hosselen om te overleven, zonder educatie, de juiste normen en waarden, wat verwacht de overheid 400 jaar later? Gedegen educatie, werkgelegenheid. Er is geen basis. Gezondheidszorg, en huisvesting. Taak vd overheid om hun burgers hierin te begeleiden. Waarom wordt er geen plan opgesteld om jongeren via passend onderwijs hierin te sturen en op weg te helpen, zodat de basis goed is en dit soort straat crimineel gedrag, niet hoeft.

  Zo te zien zijn de zogenoemde daders bekenden vd politie. Waarom worden ze niet begeleid en her- opgevoed in een gesloten opvoed kamp?
  gemodereerd

 7. hans oh , oh ja ,en wat dacht jij van je zelf , jij beledigd de nabestaanden van de coronadoden , dus jij bent nog erger dan die jeugdigen , maar die jeugdigen moeten ze opruimen , dit soort kan Suriname niet opbouwen
  gemodereerd

 8. Jajaja youthkiller, niemand wil nabestaanden afschieten WATje.. alleen jij en die andere gek willen kinderen vermoorden ziekeling.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.