Drugsverzender probeert cocaïne in blik specerijen te smokkelen

4
cocaïne

Rechercheurs van de Narcotica Brigade in Suriname, hebben deze week de 29-jarige postverzender Keith R. opgespoord en aangehouden. Hij probeerde cocaïne in een postpakket te smokkelen naar het buitenland. 

De verdachte heeft in november vorig jaar een doos ter verzending naar Nederland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. De douanerecherche trof tijdens visitatie in het pakket 31 gram cocaïne aan, die in een blik specerijen was verwerkt.

Keith verklaarde dat hij de doos had gepost op verzoek van een zekere ‘Don’. Echter weet hij niet waar de verstrekker woonachtig is. Samen met het postpakket werd het verderfelijk spul in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de Narcotica Brigade.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Keith door de politie in verzekering gesteld. 

4 REACTIES

 1. Goh, men ziet kleuren door hun mobiele scherm, baja. Anyways, grappig dat deze kruimels steeds ih vizier zijn, mr die (ik zie ook vele kleuren) grote oranje partijen verkochte hout en andere export producten (PAARSEN HEBBEN NIET ZOVEEL GELD NOCH EENHEID) ziet men niet, en wordt steeds vrij uit het land verscheept. Honderden en duizenden kilo’ VS een paar grammetjes. Yeah right, vergelijk dat maar met je doperwt brein

  Nu de zwarte oranjes in alle hoeken van NL toko’s hebben kunnen openen met de *verderfelijke* inhoud id bevroren spullen, in de jaren 90, den wan mag ab foeroe moni, tra sma niet.

  Oen doek a kondre op, bika notie no verander
  gemodereerd

 2. Moet je eens bedenken wat er doorheen komt. Al die aandacht voor kruimels, richt de inspanningen op de grote jongens, want die worden pas in Rotterdam of Antwerpen ontdekt.
  gemodereerd

 3. Lul verhaal van deze rotkop, 29-jarige postverzender Keith R
  Hij weet niet wat het adres van “Don” is????
  Hoe is dit toch mogelijk.

  Hoe heeft hij het pakket dan verzonden zonder adres erop?
  Waar moet het pakket aankomen, op welk adres.
  Heeft deze Don geen achternaam?

  @ A3:
  Dit was pas een probeersel om te kijken of het aankomt.
  De volgende lading zou super groot zijn.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.