VIDEO: Opstootje vakbondsleiders met politie bij actie

11
VIDEO: Opstootje vakbondsleiders met politie bij actie
Blanker en Sallons proberen te verhinderen dat de poort wordt opengemaakt. De politie houdt ze tegen.

In verband met een vakbondsaktie werden de poorten bij het directoraat Openbaar Groen van Openbare Werken op de hoek van de Kernkampweg en de Johanes Mungrastraat gesloten. Het personeel kon het terrein daarom niet betreden.

Vakbondsleider Blanker sprak de aanwezige leden voor de poort toe. Ook de politie was ter plaatse. Toen een onderdirecteur probeerde het slot open te breken, zodat het werk hervat kon worden, probeerden vakbondsleiders Sallons en Blanker dit te verhinderen.

Er ontstond een opstootje waarbij de aanwezige agenten de mannen wegduwden, zodat de onderdirecteur de poort kon openen. Uiteindelijk kwam een inspecteur ter plaatse die opdracht om de slot open te breken.

De poort werd open gedaan en een deel van het personeel ging naar binnen. Hieronder is het opstootje te zien:

11 REACTIES

 1. Het is echt opmerkelijk hoe provocerend deze vakbondsleiders zijn tegenover de politie. dit is het kantoor en terrein van openbaar groen; een overheids instelling! De politie heeft deze mannen meteen moeten arresteren. In de U.S. waren beden meteen onder stroom gezet. Het duwen en te dichtbij benaderen van een wetsordenaar is bij wet verboden en onderhevig aan strafvervolging. Ik vind ze brutaal en super provocerend. In dit geval maakt het niet uit of zij een punt wilde maken of niet…..ze hebben echt mazzel gehad.
  gemodereerd

 2. Wat een bende zeg. Het kader in dit land bestaat voornamelijk uit ongeleid projectiel en figuren die menen te denken dat ze wat voorstellen. Sallons en Blanker komen niet op voor de rechten en belangen van de achterban. Eigen belang prefereert.
  gemodereerd

 3. Niet te geloven zeg!
  Samen zijn ze boven de honderd en veertig jaar oud en toch nog onbehoorlijk gedrag vertonen tegenover law en order, bah!

  Geef je goudconcessie terug rooie.
  gemodereerd

 4. Sallons en Blanker 2 redi musu’s op leeftijd denken dat alles nog paars is die Sallons is een gestoorde gek.
  gemodereerd

 5. In de USA zou het voor deze vakbondsleiders volgens Louis van Gaal of de Nederlandse uitdrukking een andere koekie zijn.

  Deze vakbondsleiders hebben wel
  lef om met hun handen aan de lijven van de politieagenten te zitten.

  Raar dat ze niet zijn opgepakt door de politieagenten en naar het politiebureau zijn gebracht en met de gummy knuppel een flinke pak sandel gehad hebben op hun blote billen.
  gemodereerd

 6. Inderdaad . Sallons en vooral die Blanker zijn rijp voor huize Ashiana.
  Waarom laten ze het vakbondswerk niet over aan een jongere, die meer en beter geschoold zijn in deze tijd. Eigen belang is hier zeker van sprake. Hoe langer ze aanzitten hoe meer zij hun zakken vullen met het vakbondsgeld naast hun normaal pensioen die ze nu krijgen (AOV en Pensioenfonds).
  Oproer kraaiers zijn dat, meer niet.
  De jongeren blijven door deze lui daarom steeds achter op de maatschappelijke ladder . Dit is het gevolg waarom Suriname nooit vooruit zal komen.
  De bondsleider denken dat ze macht hebben en boven de wet staan. Het zijn echt onfatsoenlijke oproer kraaiers met hersenen van een garnaal.
  gemodereerd

 7. In de USA waren ze door de cops eerst door het hoofd geschoten, daarna een warning. In Suriname treedt de politie te zachtzinnig op.
  gemodereerd

 8. sallons en blanker noemen zich vakbondsleiders , nou deze twee paarse hebben die functie kregen van bouta om alles rustig te houden , niet staken en geen protesten houden , kijk nu bouta verslagen is met de verkiezingen krijgen ze opdracht om chaos te creëren , nou die twee oudjes staan mooi voor aap , en opsluiten die gasten om een poort bewust te sluiten hebben ze de werknemers de toegang ontzegt , en de politie had veel harder moeten optreden
  gemodereerd

 9. Ben ik even blij dat de mentaliteit van de Surinaamse politie nog een beetje Nederlands is en niet als die Amerikaanse moordenaars of de meerderheid van de respondenten. Ok ze arresteren zou misschien aan de orde zijn geweest en daarna met boete wegsturen, maar doodschieten slaat nergens op. Er wordt naast uitingen van racisme toch al te veel oproepingen gedaan tot eigenrichting gedaan in de reacties In een rechtsstaat laat je dat aan de overheid over. Wordt Suriname er beter van als er nog meer geweld wordt toegepast. Er zijn toch al te veel wapens in omloop en in handen van gangsters en idioten. Wat die zgn vakbondsbonzen betreft ga eens nadenken over het landsbelang ipv het beperkte eigenbelang. 10 jaar door jullie gesteund wanbeleid los je niet op in 2 jaar. Als de NDP die achterover gedrukte gelden eens zou terugstorten en alle gestolen wapens zou teruggeven waren 90% van de problemen opgelost. Ik las verder ook een paar zgn VHP sympathisanten, beter windvanen genoemd, hun steun opgeeft nu ze merken, dat in tegenstelling tot de NDP de VHP geen cadeaus uitdeelt.
  gemodereerd

 10. Klopt A3 , maar die paarse vakbonden hebben nog veel macht en als je het goed bekijkt zijn die vakbonden niet van de leden , maar van de vakbondsleiders , een aanhangsel van bouta , we hebben dat al uitgelegd , en wat zag je twee oude knakkers die probeerden om de poort op slot te houden , zag jij andere vakbondsleden daar. ??.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.