Vermiste Jason Felter (18) dood door verdrinking

3
Vermiste Jason Felter (18) dood door verdrinking

De 18-jarige visser, Jason Felter, die op donderdag 27 januari als vermist was opgegeven, is door middel van verdrinking omgekomen. Dit stelde de patholoog anatoom in Suriname, woensdag na de obductie vast. De Surinaamse politie sluit misdrijf niet uit. 

Het ontzielde lichaam van deze jongeman werd op vrijdag 28 januari opgevist uit de Coppenamerivier. Opmerkelijk was dat aan zijn rechtervoet een 4 duim steen was vastgebonden. Het vermoeden bestaat dat de visser in de rivier is gedumpt. 

Donderdagmorgen kreeg de politie bericht vanuit Boskamp omtrent de vermissing van de 18-jarige visser. De politie van Calcutta toog terstond na de melding naar het visserskamp waar het slachtoffer zich zou moeten bevinden. Ter plaatse werd een enorme bloedplas aangetroffen en andere bloedsporen.

De politie schakelde het Forensisch opsporingsteam in voor onderzoek. Vrijdag in de ochtend werd het lijk van Felter in de Coppenamerivier ter hoogte van LVV door omstanders aangetroffen en opgevist. Kapitale Delicten in belast met het onderzoek.

Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek duurt voort.

3 REACTIES

  1. als men die daders te pakken krijgen , het zelfde doen een 4 duim steen aan hun poten vastbinden en dan plons
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.