Verdachte aangehouden in zaak overval Flex Phones na vondst lader en kabel

4
Schoten gelost bij overval op telefoonwinkel

In de zaak van de gewapende roofoverval bij telefoonwinkel Flex Phones aan de Commewijnestraat in Suriname, is de verdachte Jurmain B. aangehouden. Hij kwam in beeld doordat een specifieke oplader en een USB-kabel in zijn auto werden aangetroffen.

Deze kabel en oplader zijn positief herkend als gestolen spullen, die bij de overval werden buitgemaakt. Jurmain B., die steevast ontkent, is in verzekering gesteld. Hij heeft Maureen Nibte als advocaat in de arm genomen.

Op 18 januari werden schoten gelost tijdens de roofoverval bij de telefoonwinkel. Er zijn daarbij mobiele telefoons buitgemaakt met een totale waarde van circa 40.000 USD.

Arbeiders waren bezig telefoons in het magazijn over te plaatsen, toen ze door drie criminelen werden overvallen. Daarbij werd er geschoten maar niemand raakte gewond.

De verdachten zijn met een grijze auto gevlucht die ze vervolgens hebben achtergelaten aan de Jaggernath Lachmonstraat. Daarna zijn ze met een rode auto verder gereden.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
 

4 REACTIES

 1. Jaja je bent onschuldig en neemt Nibte in de hand.
  Wel Jurmain maak je borst maar nat want als je wel schuldig bent zal zelfs Nibte je geen aai over je bol geven . Voor alles kletsen jullie Nibte.
  gemodereerd

 2. Goed gezien Sammy the Queen , met nibte kun je tweekanten op , zie het voorbeeld van die dronken bestuurder die agenten zwaar beledigde , eerst zorgde nibte ervoor dat hij het vonnis in vrijheid mocht afwachten , maar bij het vonnis toen nibte de getuigen had gehoord liet ze hem vallen als een baksteen. En de rechter gaf een oordeel , maar ja de straf was toch veel te laag.
  gemodereerd

 3. Ik vind het nog heel vreemd dat men op grond van het vinden van een OPLADER iemand in hechtenis neemt.

  Ik weet wel dat elk kabel een code heeft.
  Maar zoals wij suriname kennen kan men overal en op de meest gekste en snelste manier aan een oplader komen.
  Dus ja.
  Ik vraag mij af hoe de rechter of officier dit zal gaan beoordelen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.