Seniore burger in woning overvallen en gekneveld achtergelaten

6
Politie gearriveerd op locatie

Een 66-jarige man is donderdagochtend overvallen in zijn woning aan de Petuniastraat in Suriname. Twee criminelen gewapend met respectievelijk een ijzeren pijp en een mes vielen het slachtoffer rond 07.00u aan.

Onder bedreiging van die wapens maakten de indringers waardevolle sieraden, een geldbedrag in SRD en andere persoonlijke spullen, buit. 

Bij onderzoek bleek dat de rovers het dievenijzer van een van de slaapkamer hadden geforceerd. Via die ontstane opening verschaften de daders toegang tot de woonruimte. Zij lieten het slachtoffer gekneveld achter.

Na enige tijd wist de seniore burger zichzelf te bevrijden en zocht hulp bij de buren, die de politie inschakelden. De politie van Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek. Van de overvallers ontbreken nog elk spoor.

Het onderzoek duurt voort.   

6 REACTIES

 1. Zo laf zijn deze rovers….wat ze buit hebben gemaakt zal ze nooit gelukkig maken want ze zijn echt vervloekte wezens.
  gemodereerd

 2. Veilig Suriname van Chan. Ik trek niet eens sieraden meer aan.
  Oudjes beroven is laag aan de grind.
  Hier kunnen ze ook niet in een tehuis, daar is het grotere bende. Oud/ziek worden in Su is triest
  gemodereerd

 3. @ Debby

  Krijgt je geen krampen aan je vingers als je zulke stomme dingen neerzet ?
  Waarom is het de schuld van Chan ?? Toen je Baasje president was, was het ook niet beter! Dus ga geen domme dingen schrijven aub. Maaaaaar als ik eerlijk moet zijn
  heb je toch gelijk, hij moet verdomme die Amoksi Alesi opdracht geven om harder op te treden tegen de vervloekte Criminelen. Wijzig het wet, voer desnoods de doodstraf weer in. Hij is tenslotte de aangewezen man in Su, om dit te doen. Maar ik heb de indruk dat Chan bang is voor DDB en RB., Erger nog, misschien wordt hij onder druk gezet door deze 2 figuren.( Chan is de Pres, en die 2 figuren maken de dienst uit)
  ”Want in Su alles mogelijk, wat elders niet kan”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Debby
  4 februari 2022 At 13:10
  Veilig Suriname van Chan. Ik trek niet eens sieraden meer aan.
  Oudjes beroven is laag aan de grind.
  Hier kunnen ze ook niet in een tehuis, daar is het grotere bende. Oud/ziek worden in Su is triest

  Inderdaad laat ZE president de hardwerkende ondernemers een wapenvergunning en een license te shoot verstrekken. Maar dan is hij een racist toch ?
  gemodereerd

 5. debby waarom is Suriname niet meer veilig , jij weet het toch , jij hebt toch gehoord daar in de bijlmer dat jou baasje de oorzaak is van al die ellende , en jij hebt gelijk draag geen gestolen sieraden daar in de bijlmer , want die worden direct weer gestolen , en waarom helpt jij die oudjes niet in de bijlmer
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.