Vakantiewoning Onverwacht volledig uitgebrand

0
Vakantiewoning Onverwacht volledig uitgebrand

Bij een brand in de nacht van woensdag op donderdag 3 februari is een laagbouwwoning aan de Loswijkstraat te Onverwacht volledig afgebrand.

De brand brak rond 00.45 uur uit. Oplettende buurtbewoners ontdekten het vuur en schakelden de politie en het Korps Brandweer Suriname in. Bij aankomst van de brandweer stond het huis reeds in lichterlaaie. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De oorzaak is vooralsnog onbekend. 

Volgens de buren en de Surinaamse brandweer betreft het een huis dat gebruikt werd als vakantiewoning. Het is gedeeltelijk van steen en van hout opgetrokken, met een geschatte oppervlakte van 8 bij 12 meters. Niemand was ten tijde van de brand in het pand aanwezig, daar het niet verhuurd was.

De brandweer geeft aan dat het huis wel was aangesloten op het elektriciteitsnet. Het is vooralsnog niet bekend als het pand tegen brand verzekerd was. De politie van Para is belast met het onderzoek.

UPDATE: Volgens een kleindochter van de eigenaar gaat het niet om een vakantiehuis. De bewoner was op het werk in de stad, meldt zij aan de redactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.