Twee arrestanten ontvlucht uit cellenhuis Lelydorp

10
Twee arrestanten ontvlucht uit cellenhuis Lelydorp

Twee arrestanten van het cellenhuis Lelydorp zijn in de nacht van woensdag op donderdag 3 februari ontvlucht. Zij zouden spijlen hebben doorgezaagd om vervolgens te vluchten.

Het gaat om Miguel Seedo en Naero Timotus (foto). Beide waren terzake diefstal door middel van geweldpleging ingesloten. 

Agenten hoorden plotseling een gestommel aan de achterzijde van het gebouw en stelden een onderzoek in. Daarbij zagen zij de twee mannen over de schutting springen en zich uit de voeten maken.

De verschillende eenheden van het Korps Politie Suriname werken aan de weder aanhouding van het tweetal. 

10 REACTIES

 1. Die cellen in Su zijn echt een lachertje, de ene na de andere gevangene weet uit te breken.
  Bovendien puilen ze uit. Waarom er niet gewerkt wordt aan een strafkamp, ergens in het binnenland, is een raadsel. Devils island was omringd door de zee vol met haaien. Leg een strafkamp in het binnenland aan omringd door kaaimans en red belly piranha’s.
  gemodereerd

 2. Dit soort criminelen moet je opsluiten met een zware ketting aan hun been en met betonnen anker van 50 kg. Dan wil ik nog zien hoe ze over een schutting gaan springen.
  gemodereerd

 3. De agenten hoorden gestommel en zagen de mannen over de schutting springen. Waarom zijn ze niet achter hun aangegaan of hun dienstwapen gebruikt, zijn ze gewoon rustig gaan zitten om eerst andere eenheden in te schakelen? ?? A torie e tiengie.
  gemodereerd

 4. De vraag is , hoe komen ze aan een zaag ? Dat is het eerste wat ze moeten onderzoeken! Het dienstdoende politie agent( Cipier )onder druk verhoren.
  Misschien zit hij /zij ook in het complot, is of zijn de spijlen van bamboe of
  kippengaas gemaakt of zo! Als ze weer aangehouden worden, dan is eerst bijde
  poten afzagen, en 1 arm die gebruikt werd, om de spijlen door te zagen ook.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.