4 coronadoden en 514 nieuwe besmettingen

2
Aantal coronadoden in Suriname met 1 gestegen naar 97

In Suriname zijn woensdag 2 februari, evenals een dag ervoor, weer 4 coronadoden genoteerd. Het totaal aantal coronadoden is hierdoor gestegen naar 1.271.

Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt dat er ook 514 nieuwe dagelijkse besmettingen zijn geregistreerd na 1.163 keer testen.

Het aantal personen in de ziekenhuizen is wel iets gedaald en bedraagt momenteel 73. Op de intensvie care liggen 11 patiënten.

De cijfers van woensdag 2 februari 2022:

2 REACTIES

  1. hopelijk wordt dit geen trend dat elke dag in februari 4 coronadoden te betreuren zijn , dan zal na 28 dagen maal 4 is dan 112 coronadoden , mensen hier in Suriname pas op , ga niet feesten , denk aan afstand houden en zet een mondkapje op en laat u vaccineren
    gemodereerd

  2. @Wat: Het is praten tegen een muur. Ze zijn doof, ze zullen altijd blijven uitlopen en feesten. Daarnaast zit het ook in de genen om niet te werken, te roven en te stelen en zich in geen geval te laten vaccineren. Met dat laatste heb ik geen probleem, laat de natuur z’n ding doen…
    als ze het niet op straat Corona krijgen, gebeurd dat wel in de cel.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.