vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Albina arresteert drie buitenlanders met illegale vuurwapens

Politie Albina arresteert drie buitenlanders met illegale vuurwapens

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Albina heeft in het afgelopen weekend drie buitenlanders met illegale vuurwapens in hun bezit, aangehouden. Het trio, een Dominicaan en twee Haïtianen hield zich zaterdagmorgen aan de waterkant te Albina op, toen de politie een tip binnenkreeg dat de mannen wapens bij zich hadden.

De sterke arm van de wet werkte deze informatie uit en toog naar de lokatie. Bij een ingesteld onderzoek troffen de agenten een revolver kaliber 38 en een 9 mm pistool op de Haitianen aan. De mannen werden daarom naar het politiestation van Albina overgebracht.

De Dominicaan verklaarde bij de politie dat hij de nacht ervoor in Frans-Guyana was beroofd. Het lukte hem de gewapende overvallers te overmeesteren en hun wapens afhandig te maken. Naderhand maakte hij contact met zijn vrienden in Suriname en besloot hij naar Suriname te komen.

Zaterdagmorgen toen de Dominicaan in Suriname arriveerde sprak hij met zijn vrienden aan de Waterkant van Albina af toen de Surinaamse politie hen arresteerde. Beide wapens zijn in beslag genomen.

De politie vermoedt dat de verdachten behalve de vuurwapenwet ook de vreemdelingenwet hebben overtreden. Het onderzoek duurt voort.  

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Sang …dus deze lucky luke heeft 3 wapens afhandig gemaakt van mensen die hem wilde beroven in Frans Guyana!! A man ‘vaarlijk jongoe


    gemodereerd
  2. Soort onderzoek? Alle vergaarde waarde afpakken, op vliegtuig naar land van herkomst zetten, en persona non grata verklaren


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES