VIDEO: Natio Suriname wint met 2-1 van Guyana

5
Natio Suriname wint met 2-0 van Guyana
Jamilhio Rigters

Het nationaal elftal van Suriname heeft dinsdag 1 februari met 2-1 gewonnen van buurland Guyana. Beide doelpunten voor Suriname werden gemaakt door Jamilhio Rigters (foto), die ook in de wedstrijd tegen Barbados het enige doelpunt voor zijn rekening nam.

Het ging om een vriendschappelijke wedstrijd tussen de twee landen, die werd gespeeld in het Dr. Ir. F. Essedstadion te Paramaribo. Suriname hield het bijna tot het einde op nul, totdat Trayon Bobb in de 89ste minuut een tegendoelpunt voor Guyana maakte.

Het was de tweede wedstrijd van bondscoach Stanley Menzo, die heeft kunnen zien wat zijn jongens op het veld kunnen. Volgens hem sprong Rigters eruit in de wedstrijden die de afgelopen dagen zijn gespeeld.

De wedstrijd werd live uitgezonden door ATV en is hier terug te zien:

5 REACTIES

  1. Goed gedaan door de wedstrijd en de interviews te plaatsen. Krijg je als lezer een eigen beeld.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.