Chillende man beroofd aan de Van ’t Hogerhuysstraat

6

Een man, die aan het chillen was naast GOw2 aan de Van t’ Hogerhuysstraat, is beroofd van een tas met een paspoort, twee telefoons, SRD 30.000, USD 400, een vaccinatiekaart, een wifibox en gereedschap. Hij zat biertjes te drinken samen met een vriend.

Het slachtoffer ontving geld nadat een project was opgeleverd. Daarmee zou hij arbeiders uitbetalen. Hij stopte eerst voor een winkel waar hij drie biertjes samen met enkele arbeiders nuttigde. Hij is vervolgens op zijn bromfiets verder gereden en is een vriend nabij het pompstation tegengekomen. Zij zaten bij enkele bloempotten twee flesjes bier te nuttigen.

Vier mannen van wie de gezichten bedekt waren met zwarte doeken kwamen bij hen. Zij ondervroegen het tweetal en wilden geld. Zij hebben het slachtoffer en zijn vriend geslagen. De vriend is daarbij weggerend. Een van de rovers trok een vuistvuurwapen en beroofde het slachtoffer van zijn tas met het geld en de overige goederen.

Na de beroving zijn de vier rovers weggerend. De politie werd ingeschakeld en kwam ter plaatse voor onderzoek. Er wordt gewerkt aan de aanhouding van de criminelen.

6 REACTIES

 1. Nou klinkt heel verdacht. Klopt het verhaal wel?
  Slachtoffer mag ook beboet worden voor rijden onder invloed want is 5 biertjes niet teveel??
  maar goed …Gow2 heeft camera’s dus zullen de rovers gauw gepakt worden
  gemodereerd

 2. Hoogstwaarschijnlijk heeft een van de werknemers die hij zou moeten uitbetalen de paar vrienden van hem getipt. En het feit dat hij gedeeltelijk dronken was, speelt ook een rol.

  Hij is zo’n type dat wil dat werknemers die hypothetisch onder hem zijn in een loopbaancontext hem als een van hen zien. Gewoon domheid als je het mij vraagt.
  gemodereerd

 3. als jij voor je geld heb gewerkt zou je dan bij het drinken van biertje berooft willen worden jammr van onrechtvaardige comment hier,je moet afblijven van ander mans zuur verdiende centen.
  gemodereerd

 4. @freedomfighter, helemaal gelijk maar als je loon van arbeiders bij je hebt moet die mensen asap gaan uitbetalen en niet gaan zuipen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.