Ziekenhuisopnames gestegen; januari afgesloten met 74 coronadoden

6
Corona behandeling op de intensive care afdeling

In Suriname is het aantal personen dat momenteel in de ziekenhuizen is opgenomen vanwege besmetting met het coronavirus, op maandag 31 januari gestegen van 90 naar 97. Op de IC liggen er nu 12 patiënten.

Dat blijkt maandagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de update blijkt verder dat er op de laatste dag van januari weer 2 personen zijn overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde virus. Het totaal aantal coronadoden steeg hierdoor naar 1.263. In de afgelopen maand januari zijn er in totaal 74 coronadoden genoteerd.

Ook het aantal nieuwe besmettingen is na het weekend iets toegenomen en bedraagt op maandag 418 na 1.036 keer testen; een besmettingspercentage van 40,3%.

De cijfers van maandag 31 januari 2022:

6 REACTIES

 1. December was de feestmaand en Surinamers laten die gelegenheid niet voorbij gaan, ook in de tijd van een pandemie.Moreel besef is ver te zoeken in Su, het is dweilen met de kraan open.
  Meneer Corona is de nieuwe bewoner van Su en heeft zich daar blijvend gevestigd.
  gemodereerd

 2. Moge allereerst hun zielen rusten in vrede!

  73769 positief getest, waarvan er 1263 helaas zijn overleden. Desondanks toch iets positief, waarvan de wereld dacht dat het om iets zeer dodelijks ging.

  Het totaal aantal doden vergeleken met de positief getesten komt uit op 1,8% (naar boven afgerond), waarvan men niet altijd zeker weet of de doodsoorzaak daadwerkelijk door Covid-19 komt.
  Dat laatste kan het geval zijn wanneer ziekenhuispersoneel en begrafenis ondernemers meer geld willen verdienen door valse berichtgeving als doodsoorzaak. Dit was ooit ter sprake gekomen in een uitzending van TBN Prime Alert (ook te zien op youtube).

  Laten we positief blijven door gezond te nuttigen en voldoende te bewegen.
  gemodereerd

 3. Gewoon door feesten en beesten, hier in NL hebben we ook genoeg van die
  Imbecielen lopen!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. een nederlander , ben jij een van die 17 miljoen Nederlanders nou je voelt je zeker koning , ken jij hans oh en robert en debby dat zijn ook nederlanders , dus jullie houden jullie bezig met besmettingen en coronadoden , wat jullie moeten doen is de nabestaanden van de coronadoden benaderen en dan jullie verhaal vertellen over covid en hun recht in de ogen kijken
  en wat boeit jullie wat er hier in Suriname gebeurt
  gemodereerd

 5. @wat,
  Iedereen heeft recht op een mening of het nou goed of fout is. Het is maar een mening. En ook als het de mening is van een Nederlander of een Suri-Ned. En ja het boeit ons wat in Suriname gebeurd want wij zorgen dat onze families dozen en geld krijgen uit NEDERLAND om de grote noden te ledigen.

  En het zijn vaak ook NEDERLANDSE artsen die SURINAMERS komen bijstaan als het nodig is. Dus een dankjewel (niet aan mij) maar aan de NEDERLANDERS mag wel.

  Niet gaan als er ooit ergens NEDERLANDSE paspoorten worden uitgedeeld in Suriname
  gemodereerd

 6. @ WAT

  Volop op de emotie inspelen heeft geen zin als er geen rationele redenering voorkomt in jou geblaf.
  Dat er coronadoden vallen is uiteraard te betreuren, maar dat is nou eenmaal de harde realiteit van moeder natuur.
  Te bang leven, niet voldoende bewegen en gezonde mensen continu prikken is juist mensen plaatsen bij de kwetsbaren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.