Verdachte van brute berovingen na 3 jaar aangehouden

8

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo heeft Regillio H. (27) maandagavond aangehouden aan de Vulcanusstraat. Hij werd sedert 2019 opgespoord voor brute berovingen in Suriname.
 
De man was in een witte auto aan de Vulcanusstraat waarbij hij werd klemgereden door RBTP. Hij bekende enkele berovingen. Het vermoeden bestaat dat hij deel uitmaakte van een roversbende.
 
Regillio had een ondernemer enkele jaren terug beroofd aan de Gonggrijpstraat. Hij nam daarbij USD 100.000 weg. De verdachte zou een aantal berovingen hebben gepleegd waarbij ondernemers op straat werden klemgereden en beroofd. Grote bedragen werden buitgemaakt.
 
Ook zou hij in januari dit jaar een beroving in een restaurant aan de Tourtonnelaan hebben gepleegd. Daar werden een echtpaar en zijn arbeiders beroofd. Hij zou samen met twee anderen die beroving hebben gepleegd.

De verdachte is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
 

8 REACTIES

 1. Walgelijke hond. Hij moet de politie aanklagen, net als de schurk boefdraad iig niet heeft gedaan hij moet in hoger beroep gaan hij moet zeggen dat hij het geld heeft geleend om knoflook te kopen hij moet zeggen dat er stemmen in zijn hoofd zijn die hem zeggen wat hij moet doen hij moet zeggen dat een vriend van een onbekende die naar het buitenland is vertrokken erg op hem lijkt en dat hij het was. maar hij was het niet. kijk hoe eruit ziet dan weet je toch dat hij het onmogelijk kan zijn zo een lieve jongen sommige mensen zeggen zelf dat hij een bobo is, geen bo – efdraad bo – uterse
  gemodereerd

 2. deze galbak moeten ze een kogel door de kop schieten , hij heeft zoveel berovingen gedaan en met geweld , dit soort tuig moet niet leven , als ze een paar jaar in de bak gezeten hebben gaan ze zo weer roven , allemaal geleerd van hun meester ……..
  gemodereerd

 3. suus , jij bent in de war , geeft niet , jou baasje bouta en jou vriend boefdraad die hebben ervoor gezorgd dat die man pas na drie is opgepakt
  maar jou baasje en jou vriend zitten straks in de cel , dit jaar nog en misschien wel soon
  gemodereerd

 4. Begin bij de tipgever in dit verhaal. Je steelt vandaag een ton US, en gaat volgende week gewoon door met stelen? Begin beslag te leggen, wiens na tap krosie, strip him

  Pe a ton de?
  gemodereerd

 5. Gelukkig dat hij toch nog is opgepakt, nu kan het onderscheid ondervinden tussen in vrijheid leven en gevangen zitten. Hopelijk kan hij het verschil goed ondervinden en ervoor zorgen dat er nooit meer aanleiding zal zijn om weer in het gevang terecht te komen.
  gemodereerd

 6. @ WAT & Ram

  Zonder twijfel wil ik jullie compagnon zijn als het van jullie mag, op deze site.
  Ik zie dat jullie ook zo denken zoals ik, en doet me veel plezier. Ongewenste gasten
  moeten ze gelijk met de grond gelijk maken, ongeacht etnische achtergrond.
  Ik wil indien legaal en door de Su regering goed gekeurd, beul worden (vrijwillig)
  Met veel plezier zal ik deze soort gespuis, met volle overtuiging uitroeien.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.