Man (33) sluipt kamer binnen om slapend 12-jarig meisje te betasten

20
slaapt

De 33-jarige R.G. is zondag in Suriname in verzekering gesteld terzake feitelijke aanranding. Hij wordt ervan verdacht een 12-jarig meisje te hebben betast.

De politie van Wanica kreeg de aangifte zondagmorgen en stelde een onderzoek in. Volgens de familie van de tiener was het meisje met haar ouders op bezoek bij een familie, waar zij de nacht hebben doorgebracht.

In de nacht toen het meisje met haar ouders in de slaapkamer sliep, drong de verdachte de slaapruimte binnen. Het meisje sliep op een matras op de grond en haar ouders sliepen hoger op een bed.

De verdachte begon het kind in haar slaap te betasten. Ze schrok wakker en maakte lawaai waardoor de ouders ook wakker werden. De verdachte rende daarbij snel de kamer uit.

De plaatselijke politie werd direct hierover op de hoogte gesteld. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is R.G. in verzekering gesteld. 

20 REACTIES

 1. Onze maaschapy is zwaar ziek, de politiek heeft Suriname verziekt,mensen doen de kranzinigste dingen,je vraag je af hoezo
  gemodereerd

 2. Krasi nanga dikati. Mi dati bo wiep ing fosi nanga wang tamaleng wiepie en poer alla ing krosi na ing sking, jagi ing soso bal gwa strati fos mi kari skowtoe.
  gemodereerd

 3. rbrown , inderdaad de vorige regering heeft de bevolking beziekt, dankzij hun zitten wij nu in de ellende
  gemodereerd

 4. Stichting Wi Tru Sranan heeft werk aan de winkel !

  Vele Surinamers moeten heropgevoed worden !
  En in dit soort gevallen in combinatie met psychologen en JusPol !

  De meeste fatsoenlijke Surinamers zijn vertrokken en het uitschot is nu in de meerderheid ! Dat Suriname zo zou afglijden had niemand gewild.

  Het grote voorbeeld heeft politiek Suriname, een duurzaam politieke betrouwbaarheid is een noodzaak voor een beter Suriname !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 5. Zeg Rbrown: je gaat altijd heel kort door de bocht, want jij geeft de politiek van alles de schuld. Ken je ook een ander liedje of deed je dat ook tijdens het wanbewind van jou papa desie???
  Want, die is immers de schuld van alle ellende!
  En btw, het is maatschappij en geen maaschapy,…
  gemodereerd

 6. @Rbrown

  De Maatschappij is niet verziekt en de politiek ook niet, en als dat het geval
  is, dan is het in 1975 begonnen!

  sari tori
  gemodereerd

 7. OVERWEGING. In Nederland is de GIGANTISCHE TOESLAGENAFFAIRE geen strafproces geworden tegen ambtenaren. GEEN DISCIPLINAIRE STRAFFEN OOK. Ik begrijp niet waarom AMBTENAREN in Suriname vanwege AMBTELIJKE OVERTREDINGEN zogezegd in STAATSBELANG in de gevangenis belanden waar CRIMINELEN worden vastgehouden. IS DIT PARTIJPOLITIEK GESODEMIETER.
  gemodereerd

 8. Gemma de beste behandeling van die pedofiel is trap hem onder zijn ballen , en hij zal nooit meer meisjes of vrouwen iets aankunnen doen , want jij bedoelt is dat hij behandeld moet worden in kliniek voor gestoorde personen ( bij jullie is dat TBS kliniek) , nou reken erop als die pedofiel behandeld is en de kliniek zegt hij kan weer terug in de maatschappij zoekt die gast meteen een slachtoffer , jij moet het toch weten daar in Nederland dat die gasten weer in de fout gaan en meestal loopt het slecht af met de slachtoffers , dus klinieken kunnen niet de drang van die klojo stoppen.
  gemodereerd

 9. Astrid H Roemer 1 februari 2022 At 16:48
  OVERWEGING. In Nederland is de GIGANTISCHE TOESLAGENAFFAIRE geen strafproces geworden tegen ambtenaren. GEEN DISCIPLINAIRE STRAFFEN OOK. Ik begrijp niet waarom AMBTENAREN in Suriname vanwege AMBTELIJKE OVERTREDINGEN zogezegd in STAATSBELANG in de gevangenis belanden waar CRIMINELEN worden vastgehouden. IS DIT PARTIJPOLITIEK GESODEMIETER.
  ===============================================

  Je bent te dom om dit te begrijpen, anders zou je niet zo’n statement komen…
  gemodereerd

 10. @Gemma,

  Wil jij hem alsjeblieft behandelen? In strakke pak met leren zweep? Dat zal hem leren!
  gemodereerd

 11. Ik heb altijd mijn eigen mening en opvatting, maar in dit geval ben ik 100%
  eens met @ Sabaku. Wat de toeslagenaffaire in NL zijn de Ambtenaren niet
  schuldig, als er iemand weg moest dan is het de bestreffende Minister die hiermee
  belast was. De Ambtenaren deden gewoon hun werk in opdracht van de Ministerie
  en niet anders. Totdat Kamerlid Pieter Omzicht er achter kwam dat er iets niet klopte.
  Hij was (klokke luider ) en daarom moest hij weg. En die LUL M. Rutte wist er van
  maar hij deed helemaal niks, het mooiste van dit affaire is dit: de toenmalige Minister van het hele affaire, is nu weer minister van Defensie. En vele ouders is door
  deze grove blinder naar de knoppen, geestelijk zowel financieel. Maar die klojo Rutte is wederom premier geworden. Als in Su Ambtenaren naar de Gevangenis moeten dan ligt het aan de desbetreffende domme minister en niet aan de Ambtenaren.
  Sorry : De toenmalige Minister van Financie was Wopke Hoekstra, en niet Ollengren.
  En deze LUL is nu Minister van Buitenlandse zaken !!!!!

  @ Astrid H. Roemer moest dit toch weten, dus daarom geef ik Sabaku groot gelijk.

  Sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 12. Off topic!
  Whahahaha die had ik niet gezien.
  A wentje law. @roemer

  Agoe en maudi zijn vhp en kromo is pertu law, en trikt is ndplee.
  Zo werkt dat in suri, dus welke politieke partij bedoel je.

  Trouwens het kabinet in Nederland is gevallen vanwege de toeslagen affaire, het onderzoek loopt nog en eind 2022 wordt het rapport opgeleverd.
  Nooit gehoord van het NRA rapport, nee hé, dit betreft veroordeelde bankmedewerkers.

  Overweging: Jou vergelijking slaat als een tang op een varken. Je bent nog steeds Gecancelled!
  gemodereerd

 13. astrid h roemer , wat heeft die toeslagenaffaire daar in Nederland , met dat hier een 12 jarig meisje is betast door een pedofiel , je kunt direct zien dat jij niet spoort , en jouw vriend bouterse die jij beschermd dat hij geen massamoordenaar is ook vrouwen betaste , en ken jij de beelden toen jou vriend tijdens de verkiezingen op flora een jonge vrouw betaste , en die verpleegsters in het azp , ja de beelden gingen de hele wereld over , schrijf daar dan eens over
  gemodereerd

 14. @Astrid h Roemer: Je bent knollen met citroenen aan het vergelijken.
  En als je zoveel kritiek hebt op Nederland, waarom woon je hier (en niet op Leonsberg)
  Feit is: Van DDB is bewezen dat hij een moordenaar- en drugsdealer is die met zijn kornuiten ons land 20 jaar teruggezet heeft in de tijd. Hij heeft heeft gezorgd voor moreel verval en verlies van normen en waarden in de samenleving. Dat het nalatenschap van jou geliefde leider. Ga maar een boek over hem schrijven, ik ben ervan overtuigd dat je die aan de straatstenen niet kwijtraakt. Je zal hoedanook geen boek meer verkopen, want jou aanhang is analfabeet,… ze kunnen lezen noch schrijven. BTW, …de reacties hierboven geven aan hoe geliefd je bent binnen de Surinaamse gemeenschap. Dat wordt dus niet springen van de Bosjesbrug, maar van die flat van 16 hoog waar je woont.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.