Henry Seedorf neemt waar als Korpschef

4
commissaris van politie Henry Seedorf

Onlangs, op 26 januari jongstleden, is hoofdcommissaris van politie Roberto Prade ontheven uit de functie van Korpschef van het Korps Politie Suriname (KPS). Per dezelfde datum is de plaatsvervangend korpschef, commissaris van politie Henry Seedorf belast met voormelde functie.

Hoofdcommissaris van politie Roberto Prade werd vorige week maandag ceremonieel bedankt voor zijn bewezen diensten, door een besloten groep binnen het KPS. Deze besloten groep werd geleid door de hoofdinspecteurs Sergio Gentle, Raoul Hellings en inspecteur Mielando Atompai. Gentle plaatste beelden hiervan openbaar op zijn Facebookpagina. 

In een uitgevaardigde dagorder staat vermeld dat Prade op woensdag 26 januari uit zijn functie is ontheven. Afgelopen vrijdag heeft de officiële overdracht plaatsgevonden op het hoofdbureau van de politie aan de Duisburglaan. 

4 REACTIES

  1. “… Deze besloten groep werd geleid door de hoofdinspecteurs Sergio Gentle, Raoul Hellings en inspecteur Mielando Atompai. … ”

    Wat is het karakter van deze besloten groep !
    Zij zorgen in ieder geval niet voor een veilig Suriname !

    Justitia Pietas Fides. Krakti !
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.