Bromfietser gewond na botsing met afslaande auto

1
Bromfietser gewond na botsing met afslaande auto

Bij een aanrijding vanmorgen aan de Martin Luther Kingweg in Suriname, is een bromfietser gewond geraakt aan zijn been. Het verkeersongeval vond rond 11.00u plaats, ter hoogte van supermarkt Tan Sha Ro.

De bromfietser reed vanuit de kant van Paranam richting Latour. De bestuurder van een bedrijfsauto van een securitybedrijf, kwam vanaf de andere kant. Ter hoogte van de supermarkt sloeg de autobestuurder af, maar zag daarbij de bromfietser kennelijk over het hoofd.

Het gevolg was een flinke botsing waarbij de bromfietser gewond raakte. Hij werd per ambulance naar de SEH afgevoerd. Aan de hand van de schade aan de auto is af te leiden hoe hard de botsing moet zijn geweest.

De politie van Houttuin kwam ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.

1 REACTIE

  1. Ze hebben z.g. een goedkope rijbewijs (vaak gekregen door Tjoekoe ) daarom gebeuren er de stomste ongelukken met deze waardeloze autobestuurder. Gaan jullie terug op de boerikie wagi a.u.b., want een ezel(in) hoort een kar te trekken en niet er in rijden.

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.