Bewoners sluiten weg af voor feest; zeggen toestemming van dc te hebben

9
Bewoners sluiten weg af voor feest; zeggen toestemming van dc te hebben
De weg was afgesloten vanwege een feest.

De Covid-brigade Zuid-West en de politie van Livorno hebben afgelopen weekend voorbereidingen voor een verjaardagsfeest op de kruising van de Krabita- en de Watrakawstraat in Suriname, stopgezet.

Men was bezig voorbereidingen te treffen voor het houden van een feest in verband met de 35ste verjaardag van een mevrouw, toen de sterke arm ter plaatse arriveerde.

De huisgenoten beweerden tegenover de politie van Livorno dat zij toestemming zouden hebben van de districtscommissaris (dc) van Paramaribo Zuid-West, Fulgence Javinde. 

De redactie van Waterkant.Net maakte contact met de burgervader die aangaf nimmer toestemming te hebben verleend in deze tijd van pandemie. Hij zei de mensen niet te kennen en snapte niet waarom zijn naam in deze werd genoemd. 

De jarige gaf aan dat de dc mondeling toestemming zou hebben verleend, maar dat zij geen vergunning daarvoor hebben. De weg was afgesloten middels aanwijzingsborden, die bij een gepensioneerde inspecteur zijn gehaald (foto).

De politie trof ter plaatse geen feestgangers aan. De verkeersborden werden door de politie in beslag genomen. De mensen werden vervolgens aangezegd om alles op te ruimen omdat de politie anders zou overgaan tot verbaliseren.

9 REACTIES

 1. Somo heeft gelijk, daarom moet hij meteen Joods New Year tot vrije dag uitroepen. Klari.
  gemodereerd

 2. Maar wat doen de aanwijzingsborden bij de gepensioneerde inspecteur??? Die borden zijn toch eigendom van de staat? Duidelijk GESTOLEN tijden zijn diensttijd. Die mag dus ook achter slot en grendel
  gemodereerd

 3. Er wordt wat afgelogen daar. De 35-jarige had zeker al haar minnaars willen optrommelen.
  gemodereerd

 4. volgens mij eigendom van de staat, dus diefstal “middels aanwijzingsborden, die bij een gepensioneerde inspecteur zijn gehaald”
  gemodereerd

 5. een feest op een openbare weg?
  terwijl er nog steeds regels vanwege covid zijn?
  waarom eigenlijk op de openbare weg?? je perceel niet groot genoeg of kostte het teveel om schoon te maken?
  niet het probleem van de overige bevolking
  dat deze idioot denkt anderen een beperking op te kunnen leggen middels een blokkade? omdat de idioot jarig is? triest gewoon die gedachtengang.
  de gepensioneerde inspecteur ook nog even een boete geven voor het hebben van landseigendommen
  gemodereerd

 6. Inspecteur en feestgever allebei MAXIMAAL beboeten. De brutaliteit. De verkeersborden zijn eigendom vd staat, en vd burgers die belasting betalen. A oud inspek e law in eng ede. A man moes kies boete EN GEVANGENISSTRAF. Oen wan den soet tap rovers toch? Wel dit is er 1.

  Dat gejat in Sranan moet eens ophouden
  gemodereerd

 7. Er wordt geoefend door bepaalde lieden om een aanslag te kunnen plegen op een belangrijk persoon. Zoveel is wel duidelijk.
  gemodereerd

 8. L.K.Poon , weet jij ook wie die belangrijke persoon is , zou die op dat feestje komen dan , en dan pief paf poef ?
  gemodereerd

 9. DC Javinde U moet aangifte doen tegen die huisgenoten van die 34 jaar oude vrouw , die vertellen tegen de politie dat het feest door U is goed gekeurd , en U zegt dat U geen van die mensen kent , dus doe aangifte.
  wanneer wordt die vrouw dan 35
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.