Bagage SLM passagiers op Schiphol vertraagd door storm

5
Bagage op Schiphol
Beeld (c) Amsterdam Airport Schiphol

Storm Corrie, die maandag over Nederland trok, heeft ook reizigers uit Suriname bij aankomst in Amsterdam gedupeerd. Volgens de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) hebben passagiers afkomstig uit Paramaribo maandagmorgen hun bagage door de storm niet meteen ontvangen.

Het KNMI liet weten dat er op maandagochtend 31 januari code oranje gold voor (zeer) zware windstoten in Noord-Holland, Friesland, het Waddengebied en het IJsselmeer.

“Vanwege de storm in West Europa zijn er bepaalde afhandelingsrestricties waar ook de SLM zich aan moest houden. Hierdoor was het enige uren niet mogelijk om de vrachtruimen te openen om de bagage uit te laden. De windsnelheden lieten dit niet toe”, aldus de SLM maandag in een persbericht.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat alle passagiers van vluchten tot 13.00u aankomst, daar last van hadden. Eerder werd al door een woordvoerder van luchthaven Schiphol aangegeven dat door de storm vluchten van en naar Schiphol vertraagd of zelf geannuleerd zouden worden.

Inmiddels heeft een groot deel van de passagiers haar koffers ontvangen en wordt de bagage van passagiers die reeds vertrokken waren door een koerier aan huis geleverd, aldus de SLM die gedupeerden haar verontschuldiging aanbied voor het ontstane ongerief.

5 REACTIES

 1. @WAT……heel Nederland heeft ermee te.kaken gehad. Ik kon niet eens mijn achterdeur openmaken dus heeft niets Met SLM te maken. Ook de KLM en andere maatschappijen hebben er last van gehad. Wel netjes dat de koffers van SLM passagiers thuis werden bezorgd. Andere maatschappijen hebben die service niet geboden.
  gemodereerd

 2. De vraag die gesteld moet worden is, waar heeft de slm geen last van?
  Zelfs die bakra interim manager, heeft het tij niet kunnen keren. Ze hebben nu ene Henna Draaibaar in de arm genomen. Misschien dat die weet hoe je een draai aan dit dode paard kan geven.
  gemodereerd

 3. Niet alleen SLM, heeft hinder gehad met “Corrie”.
  Mijn gedachten gaat meer uit naar de slachtoffers, die meer leed heeft ondervonden door de woestheid van Corrie.
  gemodereerd

 4. moen lees de reactie van Boesskowtoe eens dat verteld genoeg
  en hoe weet je dat andere maatschappijen dat niet gedaan hebben ( de koffers) , dus volgens jou heeft de slm persoonlijk koffers naar de mensen gebracht , nou sterk verhaal hoor , hoe komen ze aan het geld om die koffers thuis te plaatsen bij die mensen , vervoer daar in Nederland is heel duur , en die mensen wonen toch niet allemaal in zuid oost , er waren mensen in die vlucht die wonen in Maastricht en Zwolle dus de slm heeft weer niets verdiend , ach ja onze regering hier in Suriname zal wel weer over de brug komen met geld van het Surinaams volk.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.