Automobilist rijdt EBS paal kapot en slaat op de vlucht na ravage

6
Automobilist rijdt EBS paal kapot en slaat op de vlucht

En weer heeft een automobilist in Suriname een EBS paal kapot gereden en een flinke ravage veroorzaakt. Dit keer aan de Welgedacht C-weg, waar de bestuurder rond 10.30u vanmorgen met het voertuig op z’n zij eindigde en daarna op de vlucht sloeg.

Een nog onbekende persoon reed over bovengenoemde weg, richting Magentakanaalweg, toen het ter hoogte van pandnummer 209 mis ging. Het voertuig raakte een EBS paal (foto onder) die in stukken brak, waarna de auto over de kop sloeg en meters verder op z’n zij tot stilstand kwam.

Buurtbewoners gingen snel naar het voertuig, maar de bestuurder was nergens te bekennen. Vermoedelijk is deze na de botsing gevlucht. De politie van De Nieuwe Grond kwam ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.

6 REACTIES

 1. Zeker weer zo’n Pen..s die een auto gestolen heeft, of niet in het bezit van een
  goedkope Su rijbewijs.( lang leve de Boerikie wagi)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Surinaamse automobilisten hebben een crush op de houten elektriciteitsmasten, een soort mastenrace. Om te bedenken dat de masten op behoorlijke afstand staan van elkaar, zeg maar in elk geval niet om de 5 meter. Een bijna gemiddelde van meer dan 350 masten per jaar is wel veel. Deze meneer die weg vluchtte na zijn beurt om te palen deed dat zeker om ergens te gaan ontnuchteren. Hij had zeker een promillage probleem.
  gemodereerd

 3. Die EBS palen steken ook maar over zonder op het verkeer te letten. Het gebeurd steed vaker!
  gemodereerd

 4. als je vlucht nadat je een ravage hebt aangericht , dan hebt je wat op je kerfstok , als jij gewond geraakt bent bij dit ongeval kan het wel zijn dat je ergens ligt en niemand jou vindt , nou ja je kiest er zelf voor om de benen te nemen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.