Mensensmokkelaar was ook pooier illegale vreemdelingen

8
sekswerkster

De Surinaamse politie heeft de 29-jarige Fu H. op woensdag 26 januari aangehouden ter zake mensensmokkel. De verdachte heeft tijdens zijn verhoor toegegeven verdiensten te halen uit de seks werkzaamheden van deze vreemdelingen. De helft van het verdiend bedrag moest aan hem worden afgestaan, meldt het Korps Politie Suriname.

Leden van afdeling Trafficking in Persons (TIP) bijgestaan door het Arrestatie Team (AT) van de politie pleegde in de late middag van 26 januari een inval op een adres in Paramaribo Noord. Bij deze actie zijn er drie vreemdelingen in de woning aangetroffen. Het drietal werd voor verhoor afgevoerd naar de afdeling TIP.

Naderhand meldden nog drie vrouwen zich op de afdeling aan. Uit het onderzoek is gebleken dat al deze vrouwelijke vreemdelingen via illegale wegen het land zijn binnengekomen. De politie kreeg informatie dat er op dat adres vrouwen werden opgehouden die in de sekshandel actief zijn.

Verder dat deze vrouwen vreemdelingen zijn die onder leiding van de verdachte Fu hun werkzaamheden verrichtten, nadat hij had gezorgd voor cliënten van het mannelijk geslacht. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de 29-jarige verdachte ter zake mensensmokkel in verzekering gesteld.

Aan de vreemdelingen werd de aanmeldplicht opgelegd.

8 REACTIES

 1. WaNneer worden de vrouwen naar hun land van herkomst gedeporteerd? Soortu aanmeldplicht? Opdonderen, fos wan fu den skotu verliefd

  WaKti noh
  gemodereerd

 2. Er moet ook controle komen op de verschillende supermarkten die constant jonge meisjes in dienst nemen die na verloop van tijd weer verdwijnen. Ze komen uit China en spreken geen woord Nederlands. Vraag je waar zo een meisje is gebleven, hoor je steevast, ergens anders gaan werken of ze heeft man genomen!!!!
  gemodereerd

 3. Die smeerpijp van een Fu een paar dagen aan z’n ballen ophangen en daarna het land uittrappen.
  gemodereerd

 4. @Mango

  ”Daar is er niks mis mee, alleen niet onder het werktijd”

  @ The Real Dutchman
  Omdat er nog genoeg ruimte is in Su.
  En hoe moeten ze hem aan zijn ballen hangen?

  @ Ai na miiii

  De dames mogen blijven, die souteneur moeten ze opdonderen
  Fu H. (Fu H. als het goed is , is het een Vietnamees, en geen Chinees)
  In ieder geval een spleet oog.
  gemodereerd

 5. The Real Dutchmen , b.u.e.s. heeft in 2019 Suriname verkocht aan de chinezen , dus deze regering zal Suriname moeten afstaan aan die chinezen , wang snee wang.
  gemodereerd

 6. Als de USA met al haar grensbewaking en high-tech bijna 10 miljoen illegalen heeft dan is Suriname een lachertje…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.