Man die huis ex-vrouw in brand wil steken op heterdaad betrapt

6
vuur

De politie in Suriname heeft vandaag de 52-jarige Anton B. aangehouden nadat hij in de nacht van zaterdag op zondag 30 januari de woning van zijn ex-vrouw in brand probeerde te steken aan de Apoerastraat. Hij werd daarbij op heterdaad betrapt door een dochter van de aangeefster.

De verdachte had de leiding van een gascilinder, die buiten de keuken was geplaatst, doorgesneden en twee kussens op de cilinder geplaatst. Vervolgens besprenkelde hij vermoedelijk gasoline over de kussens, om deze in brand te steken. Hij zou net het vuur aansteken toen een dochter van de aangeefster wakker werd en naar de keuken toe liep om pap te maken voor haar baby.

De ex-vrouw stond ook op en nam de geur van gasoline waar. Samen zagen ze de man buiten. Bij de aanhouding van de verdachte aan de Langatabikistraat trof de politie een lege gallon aan, die sterk naar gasoline rook. Desondanks ontkent hij het feit met klem.

Eerder had Anton zijn ex met de dood bedreigd. De vrouw beëindigde de relatie met Anton B. in december vorig jaar. Hij woonde niet in het huis en had eerder bedreigende uitlatingen gedaan de vrouw niet met rust te zullen laten.

Hangende het onderzoek is Anton na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

6 REACTIES

 1. Sluit zn mars op …..is poging tot moord…fucking labiele mannen. Hopelijk trekt de ex de zaak niet in.
  Nibte zal ook deze gek vrij proberen te krijgen
  gemodereerd

 2. Zij moet de OM verzoeken om hem niet te vervolgen, gewoon laten gaan.
  En hem thuis uitnodigen voor een etentje, en hem daarna met benzine
  besprenkelen. Juist U raad het al klaar is Kees, met gelijke munt betalen!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Beste mensen volgens mijn moeten ze deze zin verwijderen als je gaat trouwen “ tot de dood ons scheidt “

  Want Sranan man’s nemen dat ding letterlijk.
  gemodereerd

 4. Niet alleen het leven van de ex vrouw maar ook van haar dochter en baby liep gevaar. OM moet deze krankzinnige dan ook voor poging 3 voudige moord vervolgen. Deze man mag nooit meer buiten komen. Het is binnen deze macho cultuur voor sommige mannen nog steeds moeilijk te accepteren als de vrouw de relatie beëindigd. Nou Anton de ex zal zo zijn redenen hebben gehad.
  Misschien kreeg je geen spier meer want je weet dat een vrouw ook stroom nodig heeft.
  gemodereerd

 5. @ BAGSON…..haha idd op de lijst plakken, mooie toevoeging op haar lijstje die steeds maar langer wordt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.