Inhalende bestuurder ramt afslaande auto en lantaarnpaal

2
Inhalende bestuurder ramt afslaande auto en lantaarnpaal

Deze auto raakte zaterdagavond zwaar beschadigd bij een aanrijding tussen twee voertuigen in Suriname. Het verkeersongeval vond iets na 20.30u plaats aan de Kristalstraat.

Beide voertuigen reden achter elkaar in dezelfde richting over bovengenoemde weg. Ter hoogte van de Pakanistraat ging het mis toen de achterligger, de auto voor hem probeerde in te halen.

Dat gebeurde precies op het moment dat de bestuurder van laatstgenoemde voertuig rechtsaf sloeg om de Pakanistraat in te gaan.

Er volgde een zware botsing waarbij de bestuurder van het inhalende voertuig de controle over het stuur verloor. Hij ramde daarbij ook nog een vuilnisrek en een EBS lantaarnpaal (foto onder).

Niemand raakte gewond maar de schade was groot. De voertuigen zijn in beslag genomen. De Surinaamse politie onderzoekt de zaak om te kunnen vast stellen wie fout is.

2 REACTIES

 1. Aan de Kristalstraat inhalen ik dacht al, waar blijven die idioten ???
  Altijd haast, en als ik de foto zo ziet, dan werd er behoorlijk hard
  gereden !!! Veel wegen in Su is niet geschikt om hard te rijden.
  Maar door haast en stoer doenerij gebeuren deze dingen in Su.
  Het zijn en blijven ”idioten” op de weg.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Grote groepen van de verkeerdeelnemers, cq autobestuurders, kunnen beter een curses rijles bij een erkende en gekwalificeerde rijbewijsschool gaan nemen en daarna de theorie examen gaan doen. Als ze niet slagen voor de theorie rijexamen kunnen ze hun rijbewijs direct inleveren.

  Het resultaat zal hierdoor duidelijk worden waarom er zo veel fout gaat in het verkeer.

  Als velen het Surinaams – Nederlands niet kennen, kunnen praten, begrijpen en beheersen hoe kunnen ze dan de verkeersregels, verkeersborden, verkeersvragen correct beoordelen, situaties goed inschatten en de juiste keuzes maken.

  In Suriname geldt, Neks No Fout, het recht van de sterkste/ domste die de baas willen zijn.
  Zie figuren in de politiek, DNA, verkeer/automobilisten, enz.

  Ze weten niets van de hoed en de rand, maar vinden dat zij geschikt zijn voor leiding gevende functies in een land. Functies waar je de juiste competenties, bekwaamheid, persoonlijkheid voor moet hebben. Deze losers dragen kilo’s gouden sieraden om hun nek of op hun hoofd, strooien met geldbiljetten, enz. En ze willen het goede voorbeeld geven.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.