14-jarige Jylaisa vermist in Amsterdam

5
14-jarige Jylaisa vermist in Amsterdam

In Amsterdam is de 14-jarige Jylaisa Dollard sinds 29 januari om 10.00u vermist. Dat heeft haar moeder vandaag bekend gemaakt.

Het meisje vertrok gisterochtend uit huis in Amsterdam-Noord en is daarna niet meer terug gekeerd. Ze is 1.75m lang en heeft donker haar. Ze had bij vertrek witte Nike Air Force gympen en een zwarte lange jas aan.

De politie wil graag weten waar Jylaisa is en hoe het met haar gaat. Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met 0624518318/0614111973 of de politie 09008844.

5 REACTIES

 1. Hoop dat ze niet met een loverboy is gegaan erger nog, misschien vermoord
  door een of andere, achterlijke Pedo. Ik kan me best voorstellen dat het voor haar ouders een heel nare tijd is nu. Als een Opa van kleine kinderen, voel ik me ook niet happy met deze situatie.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. @J.Zwartmans als je goede woorden kan zeggen, hou je vuile bek maar dicht door woorden als misschien vermoord! Als iemand over je kind of kleinkind had geschreven, had je het geweten hoe stekend de woorden van betekenis zijn voor eigenen. Schaam je Zwartmans! Zogenaamde troost van jou heeft niemand nodig. Rot maar lekker op .
  gemodereerd

 3. @ Blacka meid:
  Misschien is deze 14-jarige Jylaisa Dollard weggelopen om bij tijd te verbrengen bij haar vriendje…
  Alles is maar een speculatie want niemand hier kent haar, ook J Zwartmans niet.
  Op deze forum mag een ieder schrijven wat hij/ zij denkt en bovendien een eigen mening over schrijven.
  Dit wordt meer en meer de laatste tijd in een ander perspectief gebracht en ipv te reageren op het lezen na een artikel, valt men elkaar hier voor hun meningen.

  Ik zou zeggen dat jij maar je bekje eens moet dichthouden door je zo op te stellen want anders ben je de hele dag bezig mensen hier aan te vallen en te schelden en te tieren als een woedende maniak van blacka mier.
  Je doet je gekozen naam hier eer aan….
  Ik zou zeggen trek je schoentjes aan en ga op zoek naar 14-jarige Jylaisa Dollard, wellicht wordt jij de held!

  En ga mij now niet aanvallen want daar heb je niks aan.
  Succes Blacka meid!
  gemodereerd

 4. Blacka meid
  31 januari 2022 At 15:54
  @J.Zwartmans als je goede woorden kan zeggen, hou je vuile bek maar dicht door woorden als misschien vermoord! Als iemand over je kind of kleinkind had geschreven, had je het geweten hoe stekend de woorden van betekenis zijn voor eigenen. Schaam je Zwartmans! Zogenaamde troost van jou heeft niemand nodig. Rot maar lekker op .

  Dus weet jij Blacka meid wat met Jylaisa gebeurd is en waar zij is? Misschien moet jij de verontruste ouders van haar geruststellen en met antwoorden komen. Trouwens , Zwartmans doet niks anders dan zijn verdriet en ongerustheid uiten. Dat hij daarom zijn bek moet houden begrijp ik niet.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.