Voertuig bij woonhuis in brand gestoken

1
vuur suriname

Een voertuig is zaterdagochtend door onverlaten in brand gestoken aan de Samboerastraat te Hanna’sLust. In gesprek met Waterkant.Net zegt de benadeelde H.S. dat hij omstreeks 02.30 uur wakker werd, nadat hij een geluid buiten hoorde alsof iemand vuur aanstak. Hij zag hierna een gloed buiten en hoorde iemand het erf uitrennen.

De eigenaar stond op, ging naar buiten en zag dat zijn auto in brand stond. Met behulp van omstanders duwde hij zijn auto van de garage naar de inrit en bluste het vuur met een brandblusser en water. De ingeschakelde brandweer hoefde daardoor niet in actie te komen. Het voertuig is gedeeltelijk afgebrand.

Volgen hem is er drie weken terug ook al geprobeerd het huis in brand te steken. Er werd toen een molotovcocktail (brandbom) naar zijn woning gegooid. Hij heeft geen idee wie hier achter zou zitten en waarom men dit doet.

De politie van De Nieuwe Grond is belast met het onderzoek.

1 REACTIE

  1. Je gaat zelf op onderzoek uit moeten gaan en uitkijken. Politie gaat geen moer doen.
    Zoek wat geld en zet camera
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.