Steekpartij tussen arbeiders om vuilnisbak

4
Man met mes

Twee arbeiders van een visbedrijf aan de Stiviweg, een zijstraat van de Sir Winston Churchillweg, kregen zaterdagmorgen ruzie om een vuilnisbak, die uitmondde in een steekpartij.

De verdachte Dimo was bezig met werkzaamheden toen het slachtoffer S.L., een vuilnisbak van hem wegnam. Hierover kregen beide arbeiders ruzie. Volgens Dimo duwde het latere slachtoffer hem met kracht waardoor hij kwam te vallen.

Dimo trok daarbij een mes en zwaaide daarmee in de richting van zijn collega. Het mes raakte het slachtoffer aan zijn linkerbovenbeen. De politie van Livorno werd ingeschakeld, die de verdachte overgebracht naar het bureau terwijl het slachtoffer werd afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH).

Volgens de medecollega’s werd S.L. rond 10.00u bij de SEH binnengebracht maar was tot in de middag nog niet medisch behandeld. In het belang van het onderzoek is Dimo in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.     

4 REACTIES

 1. Jammer hoor dat men niet merkt dat de samenling zwaar is gaan verharden, brasiliaanse toestanden en getto vorming in het landt dat moet men toch niet willen.
  gemodereerd

 2. Voor de kleinste woordwisseling maken ze elkaar af in Su, mensen
  in Su hebben een kort lontje. Ik zeg waar de ”hersenen ontbreekt”
  wordt vaak geweld gebruikt.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. om een vuilnisbak iemand naar het leven staan.☹😭☹😢
  Ik hoop echt dat die garnaal nu voor zover dat mogelijk is, met die garnalenhersens, kan bedenken dat hij toch echt zeer gestoord bezig is geweest.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.