ICT Associatie Suriname kiest nieuw bestuur

0

De Algemene Ledenvergadering van de ICT Associatie, branchevereniging voor ICT bedrijven in Suriname, heeft op 28 januari 2022 bij acclamatie een nieuw bestuur gekozen. Anvit Ramlakhan (CEO Datasur) is de nieuwe voorzitter van de ICT Associatie.

De overige gekozen bestuursleden zijn: Charissa Sharman- Parmanand (Internal Auditor VSH United) als secretaris en Sheetal Ramkhelawan- Sujan (Co-Founder & Co-Director Lybra N.V.) als penningmeester. Nilesh Bishesar (GM Qualogy Caribbean- Suriname) en Furgell Pinas (Business Development Manager Telesur) zijn ook deel van het nieuwe bestuur in de rol van commissaris.

Het uittredend bestuur, bestaande uit voorzitter Anuskha Sonai (CEO Spang Makandra), secretaris Rajiv Hieralal (CEO APPTASTIC), penningmeester Isabelle Caldeira (Operations Manager BNETS) en de commissarissen Anvit Ramlakhan (CEO Datasur) en Gerard den Dekker (Manager UCC), kijkt terug op een succesvolle bestuursperiode.

Tijdens haar bestuursperiode heeft het bestuur kunnen werken aan haar ambitie om door te groeien tot ‘de kern van de digitale economie’ waar digital inclusie de boventoon voert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.