donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieZoon DNA-lid betrokken bij diefstal stier; wilde na verkoop gaan chillen met...

Zoon DNA-lid betrokken bij diefstal stier; wilde na verkoop gaan chillen met opbrengst

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een zoon van een bekend assembleelid in Suriname is onlangs door de recherche van regio Midden aangehouden in verband met de diefstal van een zwarte stier. Hij werd na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie (OM) heengezonden. 

Op zondag 23 januari kreeg de politie een tip binnen dat aan de Hanna’s Lustweg een stier werd verhandeld, die van een misdrijf afkomstig zou zijn. De sterke arm werkte deze informatie uit en toog naar het adres. Ter plaatse troffen de agenten de koper M.O. en de verkoper S.T. aan.

Zij bevonden zich op dat moment op een perceel met daarop een in aanbouw zijnde woning, waar het beest in een pick-up werd ingeladen. Beide mannen werden aangehouden en op aanwijzing van de verkoper S.T. werd de 21-jarige S.E., de zoon van een parlementariër, opgespoord en aangehouden ter voorgeleiding. Het trio werd na overleg met het OM en na een ernstige waarschuwing heengezonden. 

Op social media plaatste een zekere mevrouw Santousha een bericht omtrent de gepleegde diefstal. Volgens haar post op Facebook zijn er camerabeelden, waaruit blijkt dat het misdrijf rond 11.00 uur is gepleegd. Na de ontdekking stapte zij naar de politie en deed aangifte.

Later op de dag werd ze ontboden op het bureau en daar kwam zij het DNA-lid samen met haar zoon en nog twee andere mannen tegen. Een van hen herkende zij als een bekende opkoper. Zij confronteerde hem met het feit. Volgens de aangeefster verklaarden de zoon van de volksvertegenwoordiger en de verkoper dat zij voornemens waren om het beest te verkopen om vervolgens met de opbrengst ’te gaan chillen’.

“Ik ben de benadeelde en moet SRD 2.500,- aan schut kosten betalen. De jongens zijn niet opgesloten en als benadeelde moet ik hier en daar rennen. Ik heb intussen het dier na 19.00 uur terug gehad”, aldus het bericht van de benadeelde op social media. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

12 REACTIES
 1. Ha dus wederom wordt vrouwe Justitia haar blinddoek voor de ogen weggehaald. De zoon van een parlementslid wordt, zoals is aangegeven, als verdachte aangewezen door de mevrouw die de camerabeelden beschikbaar stelde aan de politie.
  De verdachte werd verhoord en heengezonden. Iedere dief die wordt aangehouden wordt als verdachte opgebracht en op voorhand voorgeleid en opgesloten.
  In dit geval, kennelijk omdat het een zoon van een parlementslid betreft na overleg met het OM en na een ernstige waarschuwing heengezonden.
  Dit is dus weer een staaltje van klasse justitie. Het is geen aanhanger van de ABOB want anders was die opgesloten doch een aanhanger van de VHP (te zien op de gepubliceerde foto).
  Inderdaad is Suriname niets anders dan names and faces en als je wilt leven zonder vrees in Suriname moeten jij en je familie voldoen aan enkele eisen namelijk:
  1 – rijk zijn
  2 – in de politiek zitten
  3 – minister en of DNA lid zijn
  4 – invloedrijke vrienden en familie hebben
  5 – je kleur en achtergrond mee hebben

  Dit is dus één van de belangrijke reden waarom Suriname mij geen toekomst kan bieden hoezeer ik zo van mijn geboorteland hou.
  Ik zou never nooit mijn krachten noch mijn kapitaal dienstbaar stellen aan zo een land waar voorbeelden van figuren publiekelijk tonen geen respect te hebben voor land en volk.


  Maak melding

 2. De 21-jarige S.E., de zoon van een parlementariër… Volgens de aangeefster verklaarden de zoon van de volksvertegenwoordiger en de verkoper dat zij voornemens waren om het beest te verkopen om vervolgens met de opbrengst ’te gaan chillen’

  Patricia Etnel, dus je zoon heeft zelf geen ballen dus ei foefoeroe stieren met ballen?

  FAILED state failed people


  Maak melding

 3. Het gaat om Patricia Etnel je weet wel de vrouw die zo opkomt voor benadeelden maar nu laat ze zelf haar ware karakter zien. Het is alleen naar toneel wat je speelt. Je bent geen haar beter dan de anderen zwakkeling. Je zoon is gewoon een ordinaire dief zoals zovelen die op hem lijken.


  Maak melding

 4. Beste MEDUSA,
  Blijf af van andermans, eigendommen.
  Wat niet van jou is, is van een ander.

  Ook ik kan niet altijd op mijn dieren letten.
  Mijn kinderen, hebben ook recht op aandacht, goede voeding, goede onderricht en opvoeding.


  Maak melding

 5. Intussen is na verder onderzoek gebleken dat dit een grote leugen is met als doel kennelijk om Patricia Etnel een fikse loer te draaien. Dit moet dus tot op de bodem worden uitgezocht om herhaling in de toekomst, waaronder ook andere politici het slachtoffer kunnen worden. te voorkomen. Ik noen dit een echo-leugen. Waarom?
  Dit doet mij denken aan de jaren 70/80 van de vorige eeuw. Een populair politicus Andriessen wilde van Agt van het CDA onttronen door te gaan klikken. Andriessen op zijn beurt was niet vlekkeloos. Hij was ooit lid van de jongeren SS afdeling van Hitler.
  Van Agt op zijn beurt ging ook klikken over Andriessen zijn geheim en Andriessen werd weggevaagd. In Nederland werd deze affaire door een beroemd komiek de ECHO-KLIK genoemd. De klik kwam n.l. terug bij degene waar hij vandaan kwam.
  Hetzelfde gebeurt nu in Suriname. Iemand liegt over Etnel en na onderzoek valt hij door de mand. Dit is een beroemde Surinaamse Echo-leugen. De leugen komt terug.
  Laat dit dus een les zijn voor liegende en klikkende Surinamers. Het kan een boemerang-effect hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES