zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVrouw uit Nederland dood na 'Brazilian Butt Lift' in Turkije

Vrouw uit Nederland dood na ‘Brazilian Butt Lift’ in Turkije

-

Does Travel - naar Suriname

Een Nederlandse vrouw, die naar Turkije was gegaan voor een zogeheten ‘Brazilian Butt Lift’, is maandag overleden aan de gevolgen van de ingreep. Dat melden diverse Nederlandse media.

De Brazilian Butt Lift is een beruchte operatie waarbij de chirurg eigen vet van de patiënt overbrengt naar de bil om zo een rondere, vollere achterkant te krijgen.

De vrouw die nagelstyliste is, vertrok zondag naar Istanboel en had een dag later een afspraak met één van de chirurgen die de operatie zou uitvoeren. Om nog onduidelijke redenen is het op de operatietafel helemaal misgegaan.

Vorig jaar overleed de 39-jarige Sharida Tuinfort uit het Nederlandse Rockanje ook na een cosmetische operatie in Turkije. De alleenstaande moeder van drie kinderen, kreeg op woensdag 24 februari 2021 in Istanbul de ingreep. Drie dagen later kwam ze te overlijden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Mensen willen mooier, jonger en aantrekkelijker uitzien. In Nederland kunnen ze dat niet betalen, vandaar ze naar Turkije gaan voor goedkope operaties en ook voor goedkope vakanties. Turkije is totaal onbetrouwbaar en gevaarlijk voor buitenlanders. Het ziet er mooi en prachtig uit, maar daar heb je gevaarlijke oplichters. Het is meer schuld van haar man denken we, dat hij een lekkere kont van zijn vrouw wil zien en van genieten. Maar in deze tijd is het meestal omgekeerd dat de vrouw haar kont door alle mannen wilt laten genieten. Mensen blijf gewoon jezelf! blijf puur. Vooral in Suriname is het probleem dat een ieder wit of lichtkleurig wilt uitzien. Ik snap niet waarom men dat doet. We moeten een ieder accepteren hoe hij of zij is donker, licht, slank, dik, lelijk, mooi etc. Het beste moet je karakter zijn en je moet met mensen kunnen omgaan. Surinamers wordt wakker en denk als de nederlanders die geen onderscheid maken in kleur en afkomst. Terwijl in Suriname ( lees maar hier op waterkant.net) zo erg wordt gediscrimineerd. Zielig dat er in zo een mooi land mensen mekaar zo erg haten. Ik hoop dat Suriname ooit beter wordt dan gewoon voor het zeggen een moskee en synagoge naast mekaar zijn. Wat voor zin heeft het als mensen in Suriname niet vreedzaam naast mekaar leven! Amen


  gemodereerd
 2. Goedkoop kan soms inderdaad duurkoop worden.. Ik weet daar alles van. En Turkije is niet bepaald een land waar je voor zulke medische misser verhaal kun gaan halen, letselschade o.i.d.

  Gelukkig leer ik er ook van want ik wou ook een implantaat/kraan laten doen daar. Maar nu zie ik er definitief van af.


  gemodereerd
 3. Goedkoop is duurkoop en in ergste geval dood. Je betaald gewoon voor je eigen dood in zulke gevallen. Heel veel van die zogenaamde chirurgen zijn beulen. Als je überhaupt met een echte chirurg te maken hebt want velen zijn oplichters.

  Al die trends en hypes die door de asociale media en de slaven van de showbizzwereld worden gepromoot zijn vaak helemaal niet goed voor mensen.

  Laatst was er nog zo’n idiote Tiktok challenge waar je je adem zo lang mogelijk in moest houden. En wat denk je, een jong meisje doet die nonsens en komt te overlijden.

  Iemand zei een keer dat het kwaad binnen handbereik in onze broekzak of tas zit (die smartphone). Als je zwak bent en je daardoor laat beïnvloeden en misleiden dan geloof ik dat wel.


  gemodereerd
 4. Nagels,wenkbrauwen,haren,billen,noem maar op.Met niets zijn bep.vrouwen tevreden.God’s creatie wordt gewoon verkracht en daarvan ga je zelfs dood.Pffffffffffff……….


  gemodereerd
 5. Dus volgens jullie mag een mens zijn haar niet laten knippen? Want dan wordt Gods creatie verkracht. Ok. Dan zou Jezus dus een minstens 1 meter lange baard moeten hebben. Haren die uit zijn oren groeien. Een vol snot behangen grote snor en schaamhaar dat een kilo weegt. Nagels waar zelfs een kip jaloers op zou zijn en borsthaar waar de luizen in zwemmen.
  Dit menen jullie toch niet? Of wel?


  gemodereerd
 6. Eigen schuld dikke bult , dus het blijkt dat er vaker mensen sterven als ze naar turkije gaan voor cosmetische operaties , de nabestaanden kunnen fluiten naar een schade vergoeding .
  Bezint voor dat je begint , er zijn zoveel voorbeelden van mensen die cosmetische behandelingen hebben gedaan , en ze zien er niet uit en klagen , en sommigen sluiten zich op en komen niet meer in het openbaar.


  gemodereerd
 7. @Ranita
  Je bent ziende blind en horende doof als je schrijft dat nederlanders (je bedoelt de witte nederlanders)geen onderscheid maken tussen huidskleur en afkomst.


  gemodereerd
 8. Eigen keuze!
  Risico’s van zo een ingreep zijn bekend.
  Mevrouw zal ook wel een document hebben ondertekend dat ze akkoord gaat met alle gevolgen van dien.
  Onwetendheid is geen excuus!


  gemodereerd
 9. @Viyayarni
  ik denk dat je binnenkort verlamd in de rolstoel beland, want je raakt je verstand is al verlamd door niet logisch na te denken. Gewoon verottende hersenen heb je die binnenkort zodanig aantast dat je blind en doof wordt. Ik heb geen surinaamse of marokaanse nederlanders gebruikt, alleen nederlanders zijn dan witte nederlanders. Hierbij maak ik je weer even wijs. Je bent in Nederland zeker een schoonmaker vandaar je alleen de toiletten en wc’s taal snapt. Achterlijke mensen als jij verdienen op zijn plaats gezet te worden. Denk voortaan 10 keer na voordat je een opmerking plaats Viyayarni schoonmaker!


  gemodereerd
 10. @Ranita
  Deze volgens jou schoonmaakster geniet van haar AOW met een aanvullende pensioen. En ondanks het AOW-gat klaagt ze niet. Ze redt het financieel prima.
  Voor een schoonmaakster wordt ze geprezen om haar Nederlands zowel mondeling als schriftelijk, dat kan helaas niet van jou worden gezegd.
  Mensen ziekten wensen is niet mijn ding.
  Je bent een ongeschoolde blaaskaak!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES