donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit SurinameVHP keurt beschuldigingen Etnel ten zeerste af

VHP keurt beschuldigingen Etnel ten zeerste af

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Vooruitstrevende Hervormings Partij in Suriname (VHP) heeft zojuist een verklaring naar buiten gebracht naar aanleiding van het bericht dat verschenen is in de pers en op de Facebook pagina van Patricia Etnel. Daarin gaf de NPS politica aan dat ze oorlog gaat voeren met de VHP.

Aanleiding hiervoor is dat de VHP -volgens Etnel- een aanval tegen haar en haar zoon zou zijn begonnen. Eerder op de dag werd bekend dat de zoon van een DNA-lid betrokken zou zijn bij de diefstal van een stier. Het zou dus gaan om de zoon van Etnel en zij vindt dat het een scenario van de VHP is, dat is opgezet tegen haar zoon.

In een verklaring zegt de VHP:

“De VHP acht het in dit stadium niet wenselijk om commentaar te geven op het bericht. De NPS heeft een spoed hoofdbestuursvergadering uitgeschreven en komt vanavond bijeen om de zaken op een rijtje te zetten en met elkaar te overleggen”, aldus de partij die zegt de uitkomst van deze vergadering af te wachten.

“De VHP als coalitiegenoot heeft een historische relatie met de NPS. De VHP is de mening toegedaan dat NPS hierover eerst intern moet beraadslagen waarna de VHP en de totale coalitie in overleg kunnen treden. Ook de VHP fractie heeft een soortgelijk standpunt. Maar de beschuldiging dat de VHP achter deze zaak zit keuren wij als partij ten zeerste af”, meldt de VHP in een woensdagavond uitgebrachte verklaring.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

17 REACTIES
 1. En die stier natuurlijk; die lacht zich een enorme krul in z’n lul.
  Het moge duidelijk zijn dat Surinamers er niets van kunnen; nu niet, maar ook in de verre toekomst niet.


  Maak melding

 2. laat dit aan de politie over? zeggen diverse hier?
  die politie? waar zelf ook al teveel problemen mee zijn.
  en die moet je het dan gaan laten uitzoeken??
  lachwekkend als je denkt dat daar ooit iets uitkomt.
  alom bekend dat de huidge regering net als de vorige regering bestaat uit criminelen en rovers. kijk maar naar de pleesident en zijn vieze pleesident


  Maak melding

 3. Coalitie vertoont steeds meer scheurtjes. Hoe lang zal dit nog goed gaan? Na Belly, nu ook Patty, die geen zin meer heeft in die zogenaamde eensgezindheid binnen die coalitie. Iedereen heeft zijn eigen agenda in de politieke arena. Slachtoffer is de burger. Het gaat van kwaad naar erger. Hele scenarios worden uit de kast getrokken om de ander het leven zuur te maken. Stuur iedereen naar huis en schrijf maar vast nieuwe verkiezingen uit. Laat het Volk opnieuw kiezen..! Sorry Regering Santhoki/Brunswijk maar ook jullie kunnen dit land niet besturen. Ga aub weg en kom nooit meer terug. Suriname heeft een multiculturele mengelmoes van inwoners nodig, die kennis en het hart hebben om het land vooruit te brengen. Dit is niets


  Maak melding

 4. Begrijp de commotie van Etnel niet dat zij in haar eentje oorlog gaat voeren. Al vaker is gebleken dat deze mevrouw haar kwebbel groter is dan haar daden. Ze moet niet met de VHP maar met haar zoon oorlog voeren want hij laat blijk geven weinig op te hebben met de waarden en normen. En om deze reden heeft Etnel haar partij verlaten? Duidelijk dat zij te emotioneel en te krasi is. Opgeruimd staat netjes.


  Maak melding

 5. Sorry hoor mevrouw Etnel met emotionele reactie. Wie doet aan diefstal of heling, moet conform de strafwet aangepakt worden. En omdat uw zoon betrapt is, is het een politieke aanval. Zo lust nog meer zoete broodjes. Bak nog meer.
  Natuurlijk is het gene, als een bekende persoon of kids, negatief in de picture komen. Zie gotrofather opa D.
  Maar als u zo emotioneel reageert en als een wilde vrouw om zich heen slaat. Hou toch op.
  Ten 1e is dit een zaak van het OM.
  Ten 2e .heeft u bewijzen dat de politiek ermee te maken heeft?
  Ten 3e. U bent net zo losgeslagen als tigri barba. Laten leiden door emoties ipv ratio.
  Ten 4e. U gaat oppositie voeren tegen de regering. Is de zetel van u of de partij, die i daar heeft gezet?
  Ten 5e. Bent u zover gezakte, dat u gezamenlijk met de paarse rattenbende oppositie gaat voeren?
  Dus handelen vanuit emotie brengt het land niet vooruit en ati brong ne mek boeng pikin. En als u zegt dat u de democratische rechtsstaat respecteert……..dan wacht u het onderzoek van het OM cq politie rustig af en dan een rationeel besluit nemen. Want het schijnt dat hoogmoed bij u is binnengeslopen. Geef je zoon een goede koti go met zijn…..chillen met de opbrengst van gestolen goed.


  Maak melding

 6. Ik wens Etnel het beste. Enige politica met Belfort binnen de coalitie die zichzelf nog recht in de spiegel kan kijken. Ik hoop dat ze pittige oppositie gaat voeren en er zullen meerdere volgen.


  Maak melding

 7. Weet elke ouder wel wat hun kinderen uitspoken.

  Mevrouw Ethnel u bent een voor politiek duidelijk een beetje te heet en te emotioneel.
  Indien waar is wat u stelt dan was u voor de NPS op de juiste weg en wordt u gezien als een bedreiging. Had er kracht uit geput.

  Stelt u voor dat er toch een luchtje aan het gedrag van uw kind zit.


  Maak melding

 8. Etnel heeft duidelijk gefaald in de opvoeding van haar zoon. Zij heeft hem niet de juiste normen en waarden bijgebracht. En als de zoon in de fout gaat, kijkt Etnel niet in de spiegel, maar wijst zij een ander aan als schuldige. Wat een losersmentalitaliteit. De coalitie, en met name de NPS moet zich realiseren dat Etnel niet namens zichzelf in DNA zit. Ze zit er namens de NPS en dus de coalitie. Als ze uit de coalitie stapt, hoort zij haar zetel in te leveren, anders is het zetelroof uit eigen belang. Hoe wil dit land vooruit komen met deze mentaliteit!


  Maak melding

 9. Ik ben net als Etnel ervan overtuigd dat haar zoon in de val is gelokt door de handlangers van VHP leden. Zo’n aardige jongeman gaat toch geen koe stelen. Etnel begon de laatste tijd veel kritiek te leveren op de president en dit is het resultaat. De heer Jogi is een master in dit soort spelletjes.


  Maak melding

 10. De paarse poeppraters hebben weer voer gekregen, zie de paarse posts !

  En zo werkt de paarse mobilisatiekracht van de NDP !
  Het volk ophitsen en tegen elkaar opzetten, dit is hun strategie !

  De overtreffende trap is nog steeds:
  dom – dommer – domst – boutist

  Niet storen.
  Wij werken aan een beter Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 11. Deze gasten van de VHP zijn zeer onbetrouwbaar. Je kan het niet op hun woord vertrouwen. Het zit hen in de genen. Vroeg of laat kom je erachter dat je gepakt bent. Zo zit het eenmaal. De leugen regeert bij de VHP. Alleen hun aanhang neemt het voor lief. De gehele Surinaamse samenleving gaat hen dit betaalt zetten. Blij om te horen dat de NPS mevrouw Etnel steunt. Vanuit het kamp van de VHP wordt een smerig spel gespeeld.


  Maak melding

 12. Een zeer domme reactie van een parlementariër van de NPS. Zo wordt bevestigd wat haar intelligentie is. Er wordt zoveel van anderen gestolen, vrouwen verkracht, burgers beroofd en vermoord, maar daarover gaat Etnel niet in oorlog. Nu het haar eigen zoon betreft blaast ze van de hoge toren, tja het raakt haar nu het om haar eigen bloed gaat, dus niet oprecht en zo wordt corruptie etc. door een lid van de NPS ondersteund en daardoor bevordert, dus de veiligheid wordt door de NPS niet ondersteund en het roven bevordert, lang leve de democratie en de rechtstaat, waar Etnel onderdeel van uitmaakt.

  Etnel is plotseling, OM, rechter!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES