woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePatricia Etnel gaat oorlog voeren tegen VHP, stapt uit coalitie

Patricia Etnel gaat oorlog voeren tegen VHP, stapt uit coalitie

-

Does Travel - naar Suriname

NPS politica Patricia Etnel heeft vandaag een flinke sneer uitgedeeld aan coalitiepartner VHP. In een kort bericht op haar Facebookpagina zegt het DNA-lid dat ze geen deel meer uitmaakt van de coalitie en oorlog gaat voeren tegen de VHP.

De VHP wilt oorlog met Patricia Etnel en zal die oorlog ook krijgen!Mi na langa libi langa blo!Ik ben NPSer, maar ik ben geen deel meer van de coalitie! Blesi!” schreef Etnel zojuist op haar pagina.

Tegen de Surinaamse nieuwssite SR Herald zegt Etnel dat de VHP een aanval tegen haar en haar zoon is begonnen. Eerder op de dag werd bekend dat de zoon van een DNA-lid betrokken zou zijn bij de diefstal van een stier. Het zou dus gaan om de zoon van Etnel.

De jongeman werd onlangs door de recherche van regio Midden aangehouden in verband met de diefstal van een zwarte stier. Hij werd na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie (OM) heengezonden. Volgens de NPS’er is het een scenario dat is opgezet tegen haar zoon.

“Ik ga oppositie voeren tegen de VHP. Ik ben geen deel meer van de coalitie” zegt ze tegen de site.

 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

26 REACTIES
 1. Niet omdat er sprake is geweest van diefstal en terecht hier tegen wordt opgetreden heeft een hele partij het verbruikt bij mw Ethnel . Leer uw kind normen en waarden , verantwoordelijkheid nemen voor eigen daden . Doet u dat vooral zelf ook in plaats van dit ongenuanceerd pad van oorlog die u wil inslaan . Wordt volwassen!


  gemodereerd
 2. Ni luku yu bakka.
  Nu leer je ze kennen. Rusland kijkt naar zn geld ( 5 salarissen) om te genieten.


  gemodereerd
 3. Sommige mensen geloven heilig dat ze belangrijk zijn. Niemand is onmisbaar, voor jou 10 anderen.
  Ga je zoon heropvoeden vrouw.
  Next!


  gemodereerd
 4. Eindelijk iemand met ballen binnen de NPS. Die sufferd Rusland kan een voorbeeld aan haar nemen en uit de coalitie stappen. De NPS moet een sterke oppositie voeren en dat zal zich uiten in extra zetels bij de komende verkiezingen. Maar eerst een nieuwe partijleider met ballen kiezen.


  gemodereerd
 5. Vraag als moeder om vergeving voor de kwajongen streek van je zoon. Niemand zal je verwijten. En blijf je inzetten voor de samenleving door juist in die coalitie te blijven.


  gemodereerd
 6. Als de VHP echt een scenario opgezet heeft tegen haar zoon, dan heeft moeder Etnel.gelijk om oorlog te voeren tegen die gasten. Maar als zoonlief inderdaad een stier gestolen heeft, dan moet moeder Etnel.beseffen dat ’te yu kweki woron, yu o kisi ABOMA.


  gemodereerd
 7. Mw. Etnel als het een scenario is ga dan met je bewijs naar het Om en doe aangifte. Raar om op het net je onderbuik gevoelens te delen. Geef Aub de bevolking het goede voorbeeld.


  gemodereerd
 8. Patricia Etnel reageert uit emotie en impulsief, zeer gevaarlijk dus !

  Wat heeft de hele VHP met deze isseu te maken ?

  Als zij vindt dat haar kind onrecht is aangedaan is er altijd nog een rechterlijke macht.
  Dat haar jeugdige kind mogelijk een kattekwaad heeft uitgehaald (er is beeldmateriaal) maakt van hem nog geen crimineel, maar om dan te spreken dat een hele politieke partij achter deze scenario zit geeft eerder de kwaliteit van haar eigen denken aan.

  Waarschijnlijk heeft zij geprobeerd om het te verdoezelen maar heeft zij geen medewerking gekregen.
  Of zoekt zij misschien een reden om zich aan te sluiten bij ABOP ?

  Dat Patricia Etnel nu roept dat zij oppositie gaat voeren tegen de VHP maakt haar nu zeer onbetrouwbaar en onberekenbaar ! Zij gaat dus tegen de schenen schoppen van een regering die moeite doet om Suriname te herstellen.

  Beste landgenoten, think twice !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 9. Je voorzitter Rusland zit voor spek bonen in de coalitie. Hij moest vanaf dag 1 bedanken, toen Brunswijck had tegen hem gezegd je krijgt minister van Energie niet…… Nog 11 maanden dan President Santhoki, Prins Albert Ramdin, Prinses Melissa, keizer Brunswijck allemaal naar huis gestuurd!!! Etnel ken je wel de vriendenkring van je kinderen!!! Hoe vaak praat je met je kinderen om op hun teentjes te letten, want je bent een hoge boom!!!
  Missie geslaagd, maar joe na afoe sensi!!
  Een dag zonder probleem, dan heb je niet geleefd!!!!


  gemodereerd
 10. Dit geval doet me denken aan het incident met de Chaya de Surinamer met Haitiaanse roots. Deze gasten van de VHP zijn niet te vertrouwen. Ze zijn tot in de genen onbetrouwbaar. Chaya had zware kritiek op het beleid van Santokhi. Uit wraak heeft men vervolgen een booby-trap voor hem opgezet. Chaya werd vervolgens gearresteerd vanwege vermeende betrokkenheid bij drugsactiviteiten. Nu zien we dat mevrouw Etnel de laatste weken zware kritiek begon te ventileren over het onmenselijke beleid van de regering. Mevrouw Etnel was de leugens zat van de VHP regering. Haar ongenoegen maakte zij wereldkundig via de media. Zij maakte ook duidelijk dat door het slechte beleid van deze regering de NDP gigantisch was gegroeid. Mensen hebben spijt van dat ze op deze regering hebben gestemd. De waarheid doet pijn. Boze VHP-ers begonnen bagger op haar te gooien. Op slinkse wijze hebben ze vervolgens een booby-trap voor haar zoon opgezet. Waarom zou een netjes opgevoede jongeman die bang is voor stieren een stier gaan stelen? Mevrouw Etnel heeft nu echt pas door hoe gemeen vanuit het Oranje kamp haar naam in diskrediet wordt gebracht. Het samenraapsel van VHP, Abop, NPS en PL moet bossen.


  gemodereerd
 11. Hoe een gestolen stier ervoor zorgt dat nu iedereen in de los zand coalitie ‘lus bere’ krijgt of een buffel schijt.


  gemodereerd
 12. robg , wil jij je bek houden verdomde paarse rat , wil jij weer een vuurtje stoken met jou lafhartige reactie , droplul , dankzij jou lover met zijn partij zitten we hier nog steeds in de ellende , en als jij een kerel bent kom dan hier naar Suriname en pak dan deze regering aan , maar nee he droplulletje , jij bent bang om naar Suriname te komen , jij bent bang voor iedere Surinamer die niet zwart is , bangerik , o ja robg 2 van de 10 zijn maar zwart , kom robg , kom robg we willen graag met je kennis maken , robg wij zijn oranje , geel zwart , groen , rood , nou we vallen direct op hoor , kom kom kom


  gemodereerd
 13. Patricia Etnel je reactie is onzinnig en totaal ongepast. Je hebt je eigen carrière naar de haaien geholpen. En dat voor je verwend zoontje. Chillen zullen jullie straks geen van beide.


  gemodereerd
 14. Beste mevrouw Etnel , wij begrijpen U dat U ermee zit dat U zoon wel of niet bij die diefstal betrokken is , en er wordt gezegd dat de VHP dit openbaar heeft gemaakt bij naam , mevrouw Etnel het zou zo kunnen dat dit verhaal juist door de ndp is verspreid om onrust te zaaien en een iedereen in de coalitie tegen elkaar opspeelt , ja dat doen die gasten van de ndp , U bent toch ook anti ndp dat heeft U jaren laten horen als oppositielid in het DNA , mocht het de VHP zijn dan moet die partij verdwijnen , maar als de ndp er achter zit moeten ze ook verdwijnen , maar we hopen dat U zoon niet bij die diefstal betrokken is geweest.


  gemodereerd
 15. Mevrouw Etnel brengt de NPS in een moeilijke situatie. Zij weet als geen ander wat deze regering heeft over genomen en hoe de regering stap voor stap probeert om het land op het juiste spoor te brengen. Voor zover ik weet is de VHP altijd trouw geweest aan de NPS ook in heel moeilijke tijden. Een historische band kapot maken om zaken die nog niet goed zijn uitgezocht is niet erg wijs. De NDP en personen als Belfort hebben een groter belang om een scenario uit te zetten om een wig te drijven tussen de NPS en de VHP. Het is daarom belangrijk om eerst uit te zoeken wie hier achter zit. Daarnaast is en blijft het een verantwoordelijkheid van een individu om wel of niet strafbare handelingen te plegen. De zoon van Etnel kon ook principieel zijn en niet meewerken of sterker nog, de politie informeren van het plan. Het is in de fase waarin Suriname thans verkeerd cruciaal persoonlijke belangen ondergeschikt te maken aan het groter belang van Suriname.


  gemodereerd
 16. Als er gestolen en geroofd wordt is het meestal de schuld van de Chinezen en Hindostanen zelf.

  De schuld ligt nooit bij de stelende en rovende partij.


  gemodereerd
 17. Eindelijk iemand die opstaat. Die bobo van een partijleider had niet genoeg ballen dus dan moet zij het maar doen. Laat ze gelijk nieuwe verkiezingen uitschrijven. Wellicht kan ze samenwerking gaan zoeken met Belfort of DA ’91.


  gemodereerd
 18. Patricia, je stelt me teleur…als je beter je best had gedaan in de opvoeding van je zoon, hoefde je helemaal geen oorlog tegen welke partij dan ook, te beginnen.
  Geef gewoon toe dat je zoon een fout heeft gemaakt dan kom je eerlijk en integer over ipv modder te gooien als afleidingsmanoeuvre.


  gemodereerd
 19. RobGay……hoe betrouwbaar hebben die paarse maffiahonden van de NDP zich gemanifesteerd gedurende 10 lange jaren????……….Hoefdraad laat en schuldenlast achter van 4,4 miljard usd. en slaat vervolgens op de vlucht….. Adhin laat schaamteloos 200 miljard kasreserves jatten om er zgn aardappelen en uien voor te kopen. 140 miljoen aan pensioengelden gestolen….De goudvoorraad verkwanseld….Bankdirecteuren en Governors als v. Trikt, Kromosoeto, Hausil zitten al jaren achter de tralies, wegens frauderen, witwassen en malversaties. Bouva rooft met droge ogen de kas van de naschoolse opvang, leeg……Pathologische leugenaar Abdoel117, staat het volk keihard te belazeren met zijn “geen devaluatie leugens”. de Bouta-clan (Desi/Dino/Walter), veroordeeld, opgesloten en omgelegd………RobGay, jij paranoide, geindoctrineerde, laaggeschoolde paarse pauper…flikker op met je hersenloze geleuter over onbetrouwbaarheid.


  gemodereerd
 20. Ik snap deze tori niet. De jongen wordt op basis van een foto van een koe (vrouwtje) aangehouden voor diefstal van een stier (mannetje). Ra Ra hoe kan dat. Is de kennis van Suriname al zover om runderen te transformeren van vrouwtjes in mannetjes?
  Dit is wereldnieuws. Voordragen voor een Nobelprijs rundertransformatie.


  gemodereerd
 21. Flyer: je reactie is 100% waar en je hebt niet alles beschreven. Bouta heeft uit eigen privékluis wapens laten verdwijnen, onbestraft mevrouw Etnel !!!! Waarom niet je stem laten horen? Waarom geen oorlog gevoerd tegen de NDP ?

  Nu wordt bevestigd wat het niveau van het lid Etnel van de NPS heeft. Laag geletterd, kennelijk. Reageren uit emotie, nu het om haar eigen zoon betreft.

  Als je eigen zoon rooft, steelt, verkracht, vermoordt moet dat ten kost van de democratie ongestraft blijven. Hiermee bevestigd de NPS moord, roof, verkrachting etc. te stimuleren en niet willen meewerken aan herstel van een veilig Suriname.

  Anderen is natuurlijk geen eigen bloed, dus deert het de NPS niet, jammer !!
  Uitstappen uit de coalitie is het geven van een brevet van onvermogen, parlementariër onwaardig en dat accepteert de NPS, onacceptabel.

  Etnel: zelfrespect en bescherm de rechtstaat !!! niet je eigen zoon, laat dat aan de PG en OM over of aan de corrupte politie, die gaan je zoon helpen !!!!
  Het is toch allemaal corrupt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES