donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKPS: 'Verdachten gooiden kruk op volgauto presidentiële colonne'

KPS: ‘Verdachten gooiden kruk op volgauto presidentiële colonne’

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist bekend gemaakt dat Gideon A., Iwan A., Emanuel A. en Sidney W. zijn aangehouden, nadat zij zich schuldig hadden gemaakt aan het verhinderen van een voertuig in de presidentiële colonne. Uit camerabeelden blijkt dat ze een kruk op een volgauto hebben gegooid.

De politie werkte de bekomen informatie uit aan de hand van de veiliggestelde camerabeelden. Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat de verdachten voornoemd zich op woensdag 29 december 2021 aan de Waterkant schuldig hebben gemaakt aan het verhinderen van een voertuig in de presidentiële colonne.

De colonne werd begeleid door drie motorrijders met zwaailicht en sirene. Bij die gelegenheid begaf het viertal zich op de weg en gooiden met een kruk, waarbij de rechter achter hoeklens van het volg voertuig is vernield, meldt de politie vandaag.

Na bekijken van de beelden kwam de verdachte Sidney in beeld. Deze verdachte is op maandag 24 januari aan de Waterkant door de Surveillance Unit aangehouden. De drie anderen zijn op vrijdag 21 januari in samenwerking met de Recherche van Paramaribo op dezelfde locatie aangehouden.

Het is niet uitgesloten dat er meerdere aanhoudingen in deze zaak zullen worden verricht. De mannen hebben wel toegegeven zich op de weg te hebben begeven, maar zij ontkennen de vernieling aan het voertuig te hebben gepleegd. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn alle vier verdachten hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
 1. Waarom werden ze niet gelijk op dezelfde dag, neergemaaid ???
  En waarom deden ze dat niet met Bouta toen ?
  Simpel, omdat de Pres een Hindoestaan is, en dat kan en mag niet,
  van sommige stomme idioten. En maar lullen dat de blanken dis-
  crimineren, dat doen ze in Su ook volop.

  sari tori

  jacko


  gemodereerd
 2. De grootste racisten zijn de creolen van de n.p , je hebt ze toch zien schreeuwen en schelden tegen president Santokhi en zijn vrouw en ook tegen de nabestaanden van Anton de Kom in Den Haag, de president was in Den Haag om de Anton de kom lezing te houden.
  Het zal ons niet verwonderen dat diegene die die kruk gooide naar voertuig van de presidentiële colonne ook uit die groep komt, echt die groep discrimineren , indianen , chinezen , blanken en Hindoestanen en nog veel meer bevolkingsgroepen.
  En deze groep van de n.p denkt nog steeds dat Suriname van hen is, omdat bouterse in 1980 de coup pleegde en alleen heerser was over Suriname.


  gemodereerd
 3. J. Zwarmans en WAT, als jullie bij ieder wisse wasje gaan roepen dat er racisme achter schuilt, gaat op den duur niemand jullie geloven ( net als ’the boy who cried wolf’) wanneer er eens een keer echt sprake van racisme en discriminatie is. Elke president in Suriname, van welke etnische achtergrond ook, heeft met dit soort protesten te maken gehad, omdat er altijd mensen binnen de samenleving te vinden zijn die het beleid van de president om een of andere reden afkeuren. Als je dit soort @#$& niet wil meemaksn, moet je maar geen president worden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES