dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJong koppel drinkt verdelgingsmiddel, jongeman overleeft het niet

Jong koppel drinkt verdelgingsmiddel, jongeman overleeft het niet

-

Does Travel - naar Suriname

Een jongeman (19) in Suriname heeft na een ruzie met zijn vriendin een verdelgingsmiddel ingenomen. Hij is maandag overleden. Zijn vriendin (16) kwam dinsdag erachter dat hij maandag door suïcide was overleden en nam vervolgens ook een verdelgingsmiddel in.

Omdat zij weinig heeft ingenomen, heeft zij het overleefd.

De gezondheidstoestand van het meisje is stabiel. Ze pakte een fles waarin er slechts een beetje verdelgingsmiddel over was en voegde water toe om het in te nemen. De tiener werd naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

De jongeman woonde in Saramacca en zijn vriendin in Wanica.  

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114 (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. de jongen 19 jaar drinkt veel van dat gif en bezwijkt , en het meisje ( ja 16 jaar ) zag de volgende morgen dat de jongen van 19 dood was , kreeg ze wroeging , we denken het , maar ze nam toen het overtollige gif aangevuld met water in , en ze gaat niet dood , dus je kunt het verhaal nu ook anders bekijken , verdomd het zijn alle bij nog snotterbellen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES