50-jarige man uit Saramacca al twee weken vermist

2
50-jarige man al twee weken vermist

Dit is Radjeskoemar Goeptar uit Saramacca. De 50-jarige man wordt vandaag al twee weken vermist. Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit verzoekt daarom zijn opsporing, meldt het Korps Politie Suriname.

Goeptar is op woensdag 12 januari 2022, omstreeks 23.00uur van de woning van zijn jongere zus, aan de Goerdin Dayanandweg nummer 10 te Saramacca, vertrokken met onbekende bestemming. Hij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd meldt de Surinaamse politie.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Jarikaba op de telefoonnummers 328733, 328080, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.


2 REACTIES

 1. Jeetje dat is lang… hoop dat hij wel levend en wel terecht komt.
  Succes allen met het vinden van deze meneer.
  gemodereerd

 2. Er gebeuren rare dingen in suri.
  Dooien op een begraafplaats, vermissing van kindjes en volwassenen mannen. Lijkt wel jaren 80.

  Bekendmaking vermissing na 2 weken 🙄
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.