woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijInzamelingsactie Cheryll Welles-Rijger haalt streefbedrag binnen 3 dagen

Inzamelingsactie Cheryll Welles-Rijger haalt streefbedrag binnen 3 dagen

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse countryzangeres Cheryll Welles-Rijger maakte zondag op haar Facebook-pagina bekend dat er nieuwe tumoren in haar hersenen zijn ontdekt. Hiervoor is een speciale spoedbehandeling, bestaande uit een specifieke bestraling in het buitenland nodig.

In Suriname wordt deze vorm van bestraling niet gedaan en de Surinaamse verzekeringsmaatschappij vergoedt de behandeling in het buitenland niet. Haar zusje startte daarom deze inzamelingsactie (gofundme-actie) waarmee in drie dagen tijd het streefbedrag van 15.000 euro is opgehaald.

“Ik wil een ieder oprecht bedanken voor de donaties. We hebben ons doel van 15.000 euro binnen 3 dagen bereikt! Zoals u weet, hebben we deze inzamelingsactie opgezet omdat mijn zusje, Cheryll, dringend naar het buitenland moet voor stereotactische bestraling van hersentumoren. Dankzij uw donatie is dat nu mogelijk! Nogmaals bedankt voor uw vrijgevigheid en steun”, aldus zusje Melissa vandaag.

Eerder zei Cheryll hierover: “Ik ben nog jong, pas getrouwd, we hebben kleine kinderen. Ik wil nog heel veel tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden. Ik wil weer zingen en optreden, want dat is een deel van mij. Ik heb jullie hulp nodig.”

https://youtu.be/hhA300U-9wc

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

6 REACTIES
 1. Dit zijn toch mooie positieve berichten. Ik wens Cheryll alle sterkte toe.
  Dat de Surinamers bereid zijn zoveel te doneren, is toch te mooi voor worden.👏🏼🥰


  gemodereerd
 2. Mooi hoor. Beterschap. We zullen vr je bidden. Je hebt je kindjes waar je voor moet zorgen.
  Su staat achter je.
  I.p.v. reizen moet men hiervoor potje zetten


  gemodereerd
 3. Er zijn dus 15.000 Euro’s in gezameld , knap werk en die speciale bestraling wordt dat gedaan in Nederland of een andere Euro land.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES