donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieEx-zanger muziekformatie aangehouden voor verduistering SRD 700.000

Ex-zanger muziekformatie aangehouden voor verduistering SRD 700.000

-

Does Travel & Cadushi Tours

Praveen B., een ex-zanger van een bekende muziekformatie in Suriname is zondag door leden van recherche Regio Midden aangehouden terzake verduistering van SRD 700.000. De bandmanager S.P. deed afgelopen week aangifte tegen Praveen. De verdachte nam voorschotten in ontvangst bij mensen en droeg het geld niet over aan de manager.

Op 16 januari plaatste S.P een mededeling op Facebook dat Praveen geen deel meer uitmaakt van zijn muziekformatie. Verder schreef de manager dat personen die reeds een voorschot bij Praveen hebben betaald in contact moeten treden met hem.

Tot nu toe blijkt dat er aangifte is gegaan van zeven ton SRD. De verdachte is momenteel aangehouden ter voorgeleiding. Het Surinaamse Openbaar Ministerie beslist in de ochtend over zijn lot.

De verdachte is naast zanger ook ondernemer. Hij was op vrijdag 24 april 2020 ontvoerd en beroofd te Latour. De daders maakten daarbij een tas inhoudend een onbekend geldbedrag en sieraden buit. Tijdens de ontvoering sprong hij uit de rijdende auto van de rovers en kon zichzelf veiligstellen.  

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. Net goed voor je dat je ontvoerd werd. De ontvoerders waren geen criminelen maar mensen die het geld kwamen ophalen die je stal. Hoop dat je in jail je zangkunsten ten gehore zult brengen. Of nee toch niet want het zal niet veel soeps zijn valse kraai die je bent!
  Praveen de nieuwe Mohammed Rafi?
  Mi mars Papa!


  Maak melding

 2. De bedragen die in de muziek industrie genoemd worden zijn meer dan de bedragen die in de normale industrie gehanteerd worden. Het is hiermee bewezen dat plezier boven alles gaat in Suriname.


  Maak melding

 3. Wat deze Praveen doet valt niet goed te praten, maar geld kan je terug betalen.
  Ben blij dat de slachtoffer niet koppie kleiner heeft gemaakt, want iemand die
  dood is, komt niet terug ! Dat neemt niet weg dat hij, er makkelijk vanaf zal
  afkomen. Een goede straf is op zijn plaats, en dat gaat ook gebeuren.
  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Wat een dom ventje , en die manager ook , zat die manager steeds te slapen , na een paar optredens van de band moet je toch al zien of er geld in het laatje komt , de band moet de manager de deur wijzen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES