zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidWeer 6 coronadoden op één dag genoteerd

Weer 6 coronadoden op één dag genoteerd

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn zaterdag 22 januari weer 6 coronadoden genoteerd. Het totaal aantal personen dat sinds de start van de pandemie is overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus, is hierdoor gestegen naar 1.237.

Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de update blijkt verder dat er 466 nieuwe dagelijkse besmetting zijn geregistreerd na 946 keer testen. Dit betekent een besmettingspercentage van 49,26%.

Het aantal personen in de ziekenhuizen is vergeleken met de dag ervoor, enigszins gelijk gebleven en bedraagt momenteel 84. Ook zijn er 8 patiënten op de intensive care.

Zaterdag werd tevens bekend dat er nieuwe COVID-19-maatregelen tot nader order gelden. Een van de maatregelen is dat de avondklok weer vanaf 23.00u ingaat.

De cijfers van zaterdag 22 januari 2022:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Covid wrijft in zn handen.. welke psychopaat begint nou covid als een soort wandelend wezen te beschrijven? Veel analfabeten komen hier rommel verspreiden. Ze snappen maar niet dat je bijna 100% kans hebt op overleving van het virus. Alsof je te maken hebt met idioten die niks begrijpen en maar blijven vastklampen aan door alleen maar na te praten ipv zelf te denken want dat kunnen ze niet blijkbaar. Nooit een nuttig commentaar waar je wat aan hebt. Ze denken dat ze supermensen worden na het vaccin ofzo terwijl ze nog steeds niks mogen.. hoe dom moet je zijn


    gemodereerd
  2. debby , waar hebt jij dat gehoord of gelezen dat die mensen niet in het ziekenhuis zijn overleden , en jij debby en ook die hans oh , jullie hebben totaal geen respect voor de nabestaanden van de 1237 covid doden , getuigt dat jullie paars zijn en houden van de n.p , , waardeloze schepsel zijn jullie


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES